Haberler

Selçuk Şahin, Esmer Güzelle Nişanlandı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Selçuk Şahin, uzun süredir beraber olduğu Emel Demiryürek ile nişanlandı. Selçuk Şahin'in ailesinin yaşadığı Mersin'de pazar günü gerçekleşen nişan törenine, genç çiftin aileleri ve yakın dostları katıldı.

HAYRANLARINA NASİHATTA BULUNDU

Selçuk Şahin-Emel Demiryürek çifti, nişan töreni öncesi Tarsus Amerikan Koleji (TAC) ile Özel Tarsus SEV Ortaokulu'nu ziyaret ederek, çocuklarla bir araya geldi. TAC Spor Kulübü'nde basketbol ve voleybol oynayan öğrencilerle sohbet eden Selçuk, çocuklara nasihatta bulunmayı da ihmal etmedi.

Yanında nişanlısı Emel Demiryürek ile birlikte öğrenci ve velilerle sohbet eden, imza dağıtan Selçuk Şahin; okulun tarihi mekanına da hayran kaldığını söyledi.Okul kampüsünde fotoğraf sanatçısı Serkan Öztaş'a poz veren Selçuk Şahin-Emel Demiryürek çiftinin bu mutluluğuna Tarsus Amerikan Koleji ile Özel Tarsus SEV Ortaokulu'nun öğrencileri ve velileri de alkışlarla ortak oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emel Demiryürek Selçuk Şahin Fenerbahçe Tarsus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500

Yorumlar (27)

TOPRAK:

YETER BE ARTIK BU NE KIZLARDAKI KARAKTER. . PARASI OLANA KOLE OLUYORLAR BENDE ADAM GIBI ADAMIM YAKISIKLIYIMDA AMA BES KURUSUM YOK. BITANE KIZ BILE SEVGILI OLMAYA YANASMIYOR. SAGDA SOLDA GARIBANIN PARASINI YEMIYORUM, HARAM LOKMA BOGAZIMA SOKMUYORUM . . . KESKE SU ZAMANDA DOGMASAYMISIM HERSEYIN PARAYA SATILDIGI VAKIT. . . .

39
11
yanıtYanıtla
yüksel:

arkadaşlar çoğu yorumlarda para pul şöhret demişsiniz ama bu adamın yüzüne bakılmayacak gibi bir hali yok ki efendi ağır bir adam tipi de normal türk erkeği. onların hayatı bizede mutluluklar dilemek düşer. biryastıkta kocayın imparator selcuk şahin

28
10
yanıtYanıtla
T.İ.TMobil-IOS:

tipini eşşek arısı soksun senin ???? yumurta kafa

26
9
yanıtYanıtla
Zuhtu.ucarMobil-ANDROID:

kiliksiz selcuk..topcu olmasaydin..o kiz suratina tukururdu..

24
10
yanıtYanıtla
ragi1907:

BU dunyada senın gıbıler futbolcu ve unlu oluyor aya ben oo kaderınnnn

22
11
yanıtYanıtla
gündemMobil-IOS:

memleket kızları karaktersiz oldu iyice 30 yaşımda memurum Selçuk'tan da düzgün tipim var ama para yok

25
7
yanıtYanıtla
CAN:

Azizin hemşerisi olmasan seni bırak fenerde bayburt sporda bile oynatmazlar selcuk

23
8
yanıtYanıtla
AptalarmobilWeb@haberler.com:

lan oglum bence cok güzel cift, nitekim ikiside tipsiz

19
10
yanıtYanıtla
yaa:

para para para :)

23
2
yanıtYanıtla
xavi:

O ZAMAN 1 2 3. . . . . . HEPİMİZ ÖLELİM SELÇUK ŞAHİN YAŞASIN

21
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title