Haberler

    Selçuk Şahin: Ersun Yanal Bizi Ağlattı

    Güncelleme:

    Fenerbahçeli futbolcu, "Hocanın öyle ağır antrenman temposu vardı ki resmen bizi ağlattı. Zorlandık ama karşılığını aldık" dedi.

    Artık kulübün sembol oyuncularından biri haline gelen Selçuk Şahin, sarı-lacivertli forma altında yaşadığı 5. şampiyonluk sevinci ile ilgili olarak düşüncelerini paylaştı. Milliyet gazetesine konuşan Selçuk Şahin, "Hocanın öyle ağır antrenman temposu vardı ki resmen bizi ağlattı. Zorlandık ama karşılığını aldık" dedi.

    İşte Selçuk Şahin'in açıklamaları...

    "AYKUT KOCAMAN, BİZE ALEX OLMADAN OYNAMAYI ÖĞRETTİ"

    İlk olarak Aykut Kocaman'la ilgili düşüncelerini paylaşan Selçuk, “Aykut Kocaman, bize Alex olmadan oynamayı öğretti. Yeni bir sistem kurdu. Bu takımda büyük payı var. Ersun hoca da çok büyük katkılar yaparak, kendi sistemini kurmayı başardı ve ortaya bu takım çıktı.” ifadelerini kullandı.

    * Peki Ersun hoca için neler söylersin?

    “Ersun Yanal’ın ağır bir antrenman temposu var. Bizi resmen idmanlarda ağlattı. Açıkçası çok zorlandığımız dönemler oldu çalışmalarda. Ama bunun karşılığını da şampiyon olarak aldık.”

    * Bu sezonki puan farkının temel nedeni neydi?

    “Böyle bir farkı biz de beklemiyorduk. Bu sadece bizden değil, rakiplerin de durumundan kaynaklandı. Bizim iyi olmamızın dışında rakiplerin kayıpları bu kadar büyük farkı ve erken şampiyonluğu getirdi. 2010-11’de, 17de 16 yaptık. Ancak öyle şampiyon olabildik. O da son hafta, aynı puanla. O yüzden rakiplerin bu farkta belirleyici rolü vardı.”

    * Yaşadığın şampiyonluklar içinde en özel yeri olan?

    “Hepsi önemli tabii ama 2010-11 sezonundaki şampiyonluğun yerinin daha ayrı olduğunu söyleyebilirim.”
     

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aykut Kocaman Selçuk Şahin Ersun Yanal Milliyet Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title