Haberler

Selçuk Krizi Sona Erdi

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, derbi maçıyla başlayan Selçuk İnan krizini sonlandırdı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Selçuk İnan krizini sonlandırdı. Taraflar bugün akşam saatlerinde bir araya geldi ve 1 saat süren toplantıda kriz tamamen çözüldü.

BAŞKAN SON NOKTAYI KOYDU

Spor Gecesi'ne telefon bağlantısıyla bağlanan NTV Spor muhabiri Evren Göz, görüşmenin detaylarıyla ilgili bilgi verdi. Göz konuyla ilgili, " Galatasaray'da Selçuk İnan krizinin tam anlamıyla çözüldüğünü söyleyebiliriz. Başkan Aysal da bugün son noktayı koydu.

SELÇUK ÖZÜR DİLEDİ

Daha önce Mancini, Selçuk'la konuşup konuyu tatlıya bağlamıştı. Bugün ise akşam saatlerinde Selçuk ile Ünal Aysal bir araya geldi. Görüşme yaklaşık bir saat kadar sürdü. Görüşmelerde aldığımız notlar Aysal'ın Selçuk'a olan güvenini ortaya koyması ve Selçuk'un özür dilemesi şeklindeydi. Selçuk ayrıca, yaşananlardan dolayı çok üzüldüğünü ve Galatasaray taraftarını çok sevdiğini dile getirdi" ifadelerini kullandı.

KRİZ SONA ERDİ

Evren Göz son olarak, "Başkan Aysal bu görüşmelerin Selçuk'un performansına da yansımasını istiyor. Selçuk'un son haftalarda morali gerçekten çok bozuktu. Bu toplantı ile her şeyin tatlıya bağlandığını ve krizin tamamen bittiğini söyleyebiliriz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Selçuk İnan Galatasaray Ünal Aysal Evren Göz Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

iboibrahimbalci43@hotmail.com:

Adamsin selcuk sen galatasarayin pasasisin

15
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title