Haberler

    Galatasaraylı Taraftarlar, Selçuk İnan'a Tepki Gösterdi

    Güncelleme:

    Galatasaray kaptanı Selçuk İnan'ın, "Kişileri konuşmaktansa futbolu konuşalım." sözlerine Sarı-Kırmızılı taraftarlar tepki gösterdi, Melo'yu satmakla suçladı.

    Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan'ın Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçe ile yapılan olanlı maç hakkında yaptığı değerlendirmeler Galatasaray'ın Twitter adresinden paylaşıldı. Melo-Volkan kavgası yorumlamaktan kaçınan Selçuk, şu ifadeleri kullandı:

    "KİŞİLERİ KONUŞMAKTANSA FUTBOLU KONUŞALIM"

    "Her derbi sonrası sadece kişileri konuşuyoruz. Sahada farklı dışarıda farklı kişi olamazsınız. İnsanın bir kişiliği olur. Kişileri konuşmaktansa futbolu konuşalım. Herkesi futbola davet ediyorum. Sahada yapılan çirkin hareketleri kimseye yakıştıramıyorum. Biz futbolcular olarak insanlara örnek olmalıyız, onları yönlendirmeliyiz. Bulunduğumuz büyük camiaları temsil etmeye çalışıyoruz o yüzden daha dikkatli olmalıyız."

    SELÇUK'A TARAFTARLARDAN TEPKİ

    Bazı Galatasaraylı taraftarlar, Selçuk'un bu açıklamalarının ardından tepki gösterdi. Twitter'dan tepki gösteren Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Selçuk'u "Takım arkadaşını korumamakla" itham etti ve sert sözler kullandı. İşte o tweet'lerden birkaçı;








    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Felipe Melo Galatasaray Selçuk İnan Twitter Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (24)

    balotelli:

    Selçuk, inşallah bu yazıyı okursun, sen GS ye yakışan bir futbolcu değilsin, artist gibi beyan vermekle olmuyor bu işler, hırs yok, kazanma arzusu yok, olursa olur olmazsa olmaz bu kadar basit değil. Burak la ikiniz mahvediyorsunuz bu takımı

    39
    10
    yanıtYanıtla
    TARAFSIZ:

    önce adam gibi futbol oyna sonra konuş Selçuk efendi

    15
    9
    yanıtYanıtla
    HASANsezar58@gmail.com:

    adam gibi konuşmuş zoruna mı gitti ?

    yanıt0
    yanıt0
    garacorgokdali@gmail.com:

    herkes iyi topçu olabilir amaherkes adam olamaz onun için önce önemli olan adamlık

    yanıt0
    yanıt0
    Selçuk İnangokdali@gmail.com:

    Arkadaşlar arkamdan sallayıp durmayın sezon başı olduğu için takım olarak biraz kondisyonumuz eksik bundan sonraki maçlarda daha iyi olacağım

    yanıt0
    yanıt0
    hasan23:

    verdiğin 3 geri pasla muslerayla adamları baş başa bıraktın bak konuştuk futbolu

    20
    1
    yanıtYanıtla
    BJK:

    Adam gibi konuşmuş . . adam olmayanlarda bozulmuş !!

    17
    3
    yanıtYanıtla
    FENERLİ:

    doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, malesef melo ve volkan gibiler seviliyor, yanlışşş

    19
    1
    yanıtYanıtla
    garacor:

    adamın dibisin be selçuk, ADAMSIN ADAM ADAM

    12
    5
    yanıtYanıtla
    17gençlikdardanelspor:

    SELÇUK''A LAF YOK

    12
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title