Haberler

Selçuk İnan'la Podolski Arasında Şok Kavga

Güncelleme:

Ünlü spor yorumcusu Serhat Ulueren, Galatasaraylı Selçuk İnan'la Podolski arasında kavga çıktığını ve sandalyelerin zor tutulduğunu söyledi.

"Telegol" programının moderatörü Serhat Ulueren, Galatasaraylı bir yöneticinin kendisine aktardıklarını paylaşırken Selçuk İnan ve Podolski'nin hafta içinde Florya'da kavga ettiklerini söyledi.

"BİRBİRLERİNE GİRMİŞLER"

Telegol programında konuşan Serhat Ulueren, "Podolski ve Selçuk birbirlerine girmişler hafta içinde. Yemekhanede oturdukları sandalyeleri birbirlerine kaldıracak seviyeye gelmişler..." ifadelerini kullandı.

"SELÇUK AĞIR ABİ ROLÜNDE"

Selçuk İnan'ın 'mafyatik' bir görüntü verdiğini söyleyen Ulueren, "Selçuk mafyatik bir kimliğe bürünmüş, ağır abi rolüne bürünmüş. Selçuk, Burak, Olcan ve genç oyuncu ayrı takılıyor. Sabri ve Muslera beraber takılıyor... Podolski ve Sneijder ayrı takılıyor..." dedi.

ÜMİT KARAN: HAMZA HOCA'YI İSTEMEYENLER VAR

Programda yorumcu olarak bulunan eski Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan ise edindiği bilgileri izleyicilerle paylaşırken, "Hamza hocanın koltuğu sallanıyor. Yönetim kurulunda bazı isimler Hamza hocayı istemiyor." diye konuştu.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Konuyla alakalı açıklama yapmak zorunda kalan Galatasaray Kulübü'nün, resmi internet sitesinden yayınladığı duyurudda şu ifadelere yer verildi; "Pazar gecesi yayınlanan Telegol programında, her zaman olduğu gibi yine akıllara durgunluk veren, aslı astarı olmayan iddiaların dillendirildiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Üzüntümüzün nedeni, yıllardır yalan yanlış söylemlerle kamuoyunu yönlendiren bu ve benzeri programlarda sıralanan iddiaların saçmalığından ziyade, hâlâ söylenenlere itibar eden küçük de olsa bir azınlığın var olduğunu görmemizdir.

Bu vesileyle, ülke sporunu yöneten tüm kurum, kuruluş ve kişileri, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde, kitleleri kışkırtacak türden yayın yapan sözde spor programları konusunda çok acil göreve davet ediyoruz.

Ayrıca, Galatasaray Spor Kulübü olarak, takım kaptanımız hakkında "Mafyatik" ifadesini kullanma cüretini gösteren programın sunucusu Serhat Ulueren hakkında gerekli yasal işlemlerin derhal başlatılacağını da kamuoyuna bildiririz.

İnsanların kişiliklerini, kurumların itibarlarını ayaklar altına almayı yorumculuk sanan kendini bilmezlerin ve ahlâk yoksunlarının bundan böyle en sert şekilde karşılık göreceklerinin de bilinmesini isteriz."

Saygılarımızla.

Galatasaray Spor Kulübü

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Kulübü Serhat Ulueren Selçuk İnan Ümit Karan Spor Haberler

500

Yorumlar (40)

FB42:

Bu selçuk da melo ile yan yana oynaya oynaya melodan huy kapmış

15
5
yanıtYanıtla
ad soyadMobil-ANDROID:

hamzanin suyu isinmisti saten selcukta eklendi biraksin gitsinler biri mahalle takimi yonetsin digeri mahalle macinda oynasin onlara o yakisir

7
12
yanıtYanıtla
muzo:

Selçuk iyi ki kırmızı kart gördü. Selçuksuz GS ın çok daha iyi oynayacağında eminim. Ha bu arada şu fbli arkadaşlara ne oluyor. Size ne ulan kendinize bakın.

7
9
yanıtYanıtla
FB42:

Canseverin bi şarkısı var DUMAN OLDUM DUMAN OLDUM....... Benden tüm cinconlulara gelsin

12
3
yanıtYanıtla
FB42:

Başkan söver oyuncular kavga eder. Ne çirkef bi takım bu cincon

11
4
yanıtYanıtla
FB42:

Bana cvp veren gerizekalı onlar haketmişti

yanıt4
yanıt1
Dr.Yewll:

selçuk defolsun oynamıyor zaten

12
3
yanıtYanıtla
FB42:

Yiyin lan birbirinizi BETER OLUN

10
5
yanıtYanıtla
FB42:

Melo geçen sene maçın birinde sabrinin boğazını sıkmış ve bunu takımı ateşlemek için yaptığını söylemişti. Belki bu kavga da takımı ateşlemek için yapılmıştır. Puhahahahahaha

9
3
yanıtYanıtla
LeoMobil-IOS:

Serhat Ulueren reyting yapacam diye karalama yapııyorsun azıcık adam ol kavga olmuşsa olmuş nedemek mafyavari kullandığın kelime hoş değil ama yayın yaptığın kanal belli

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title