Haberler

Selçuk, Festivalle Coştu

8 Eylül'e kadar devam edecek olan 45.Selçuk Efes Festivali oldukça renkli görüntülere sahne oluyor.

8 Eylül'e kadar devam edecek olan 45. Selçuk Efes Festivali oldukça renkli görüntülere sahne oluyor. Selçuk Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Aday Adayı H.Vefa Ülgür, festivalde yer alan tüm stantları tek tek ziyaret ederek, stant yetkililerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Büyük bir coşkuyla kutlanmaya başlanan festival, birbirinden değerli konuklarını da ağırlamaya devam ediyor. Festival alanını dolduran çok sayıda stantlarda çeşitli el sanatlarının yanı sıra yöresel ev yemeklerinin yer aldı Festival mutfağı da büyük ilgi çekiyor. Girit, Yunanistan, Karadeniz, Urfa, Kars, Çerkez, Yörük, Erzincan, Siirt, Selanik, Makedon, Roman, Arnavut ve daha pek çok farklı yöreden yaklaşık 50 çeşit yemeğin yapılacağı festival mutfağı festivale ayrı bir lezzet kattı. Ayrıca devecilik kültürünün de tanıtıldığı festivalde yaşları küçük olan iki devenin güreş öğrenme sahnesi de büyük ilgi gördü.

CHP'Lİ İKİ ADAY ADAYININ FESTİVAL ALANINDA BULUŞMASI

Festivalde bulunan tüm stantları tek tek ziyaret eden CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı ve Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, stant sahiplerine festivale katılımlarından dolayı teşekkür etti. Selçuk(Ephesus) Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği'nin standında karşılaşan CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı ve Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık, Başkan Ülgür ile tokalaşarak birlik mesajları verdi. Vatandaşın birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan Özcan Işık, "Ben isterim ki, Selçuk'taki 7 aday adayı arkadaşımızla birlikte bu festivalde kol kola gezelim. Çünkü vatandaşımızın buna ihtiyacı var" diyerek, Başkan Ülgür'ü Belevi Beldesi'ne davet etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Belevi Eylül Efes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title