Haberler

Selçuk Emıtt'e Hazır

Selçuk Belediyesi, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılacak.

Selçuk Belediyesi, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılacak. Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan EMITT, bu yıl da kapılarını onlarca ülkeden binlerce ziyaretçiye açacak.

UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girdikten sonra İzmir'de Travel Turkey ve Hollanda Vakantiebeurs fuarlarına katılan Selçuk, yine prestijli bir fuarda tarihi ve turistik değerlerini tanıtacak. Bir UNESCO kenti olmanın avantajı ile katıldığı fuarlarda kurumsal ve kişisel bazda ilgi toplayan Selçuk Belediyesi, fuara İzmir Kalkınma Ajansı standında katılacak.

Selçuk Belediyesi'nin bu yıl UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne adını yazdırdıktan sonra önemli bir turizm fuarına daha katılacağını belirten Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı; yüzlerce firma ve belediyenin yer aldığı EMITT'te UNESCO kenti Selçuk'u en iyi şekilde tanıtabilmek için hazırlıkların sürdüğünü belirtti. Fuarda AK Parti, CHP ve MHP'li meclis üyeleriyle birlikte Selçuk'u tanıtacaklarını söyleyen Başkan Bakıcı, "Geçtiğimiz günlerde Hollanda'da Selçuk'un ve İzmir'in tanıtımını yaptık. İlçemizin turizmde hak ettiği noktaya gelebilmesi için yurt içi ve yurt dışında gerçek değerini bulabilmesi için ortak akılla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.

80 ülkeden sektör temsilcilerinin bir araya geleceği fuarda, Selçuk Belediyesi İzmir Kalkınma Ajansı'nın 3. Salon, 320 No'lu standında yerini alacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Belediyesi Doğu Akdeniz Hollanda İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title