Haberler

Selçuk Çetin: "Gençlerimize Sahip Çıkıyoruz, Çıkmak Zorundayız"

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin: - "Gençlerimize sahip çıkıyoruz, çıkmak zorundayız"ANKARA (AA) – Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Gençlerimize sahip çıkıyoruz, çıkmak zorundayız" dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin: - "Gençlerimize sahip çıkıyoruz, çıkmak zorundayız"ANKARA (AA) – Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Gençlerimize sahip çıkıyoruz, çıkmak zorundayız" dedi. Pursaklar Belediyesi'nin hazırladığı "Erdemli Gençlik Projesi"ne ilişkin AA muhabirine bilgi veren Çetin, "Bu proje kapsamında gençleri sıkıntılı ortamdan korumak, sporun yanında bu yavrularımıza sinema, tiyatro yine adab-ı muaşeret dersleri ile milli ve manevi değerlere saygı örf, adet, gelenek, görenek çerçevesinde bu yavrularımıza sahip çıkmak istiyoruz" diye konuştu.Her geçen günün sayının arttığını ifade eden Çetin, "Erdemli Gençlik Projesi ile gençlerimize sahip çıkıyoruz, çıkmak zorundayız" ifadesini kullandı.Gençlerin yetenek ve ilgi alanlarına yönelik bütün imkanların seferber edildiğini vurgulayan Selçuk Çetin, şunları söyledi: "İzcilik kampı gibi kamplar düzenleyerek, Pursaklar'da bu gençleri boş bırakmayarak, kendi yetenekleri çerçevesinde spor destekli çalışmalarla sinema, tiyatro ve el işlerine uygun birtakım kurslarla bu yavrularımıza sahip çıkıp kontrolümüz altında olmalarını hedefliyoruz. İnşallah bu projede nezaket okulları projemiz gibi güzel ve verimli şekilde devam ediyor." -

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Pursaklar Belediyesi Selçuk Çetin Erdemli Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title