Haberler

Selçuk Belediyesi Otoparklarındaki Yolsuzluk İddiası

- Aralarında belediye çalışanlarında olduğu 11 kişi adliyeye sevk edildiİZMİR (AA) - Selçuk ilçesinde müze ve ören yerlerindeki otoparklarından elde edilen gelirin kayıtlara geçirilmediği gerekçesiyle gözaltına alınan ve aralarında belediye çalışanlarının bulunduğu 11 kişi adliyeye sevk edildi.

- Aralarında belediye çalışanlarında olduğu 11 kişi adliyeye sevk edildiİZMİR (AA) - Selçuk ilçesinde müze ve ören yerlerindeki otoparklarından elde edilen gelirin kayıtlara geçirilmediği gerekçesiyle gözaltına alınan ve aralarında belediye çalışanlarının bulunduğu 11 kişi adliyeye sevk edildi. Müze ve ören yerlerinde belediyeye ait otoparklardan elde edilen gelirlerin kayıtlara geçirilmemesi üzerine yapılan şikayet üzerine harekete geçen İzmir Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortak yürüttüğü operasyonda 7'si belediye çalışanı 11 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. .

Kaynak: AA / Güncel

Selçuk Belediyesi İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title