Haberler

Selçuk Belediyesi Gücüne Güç Kattı

Selçuk Belediyesi ve Selçuk Devlet Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında hizmet vermeye başlayan "Evde Bakım ve Sosyal Hizmetler" ekibi ile Selçuk Belediyesi araç filosuna yeni alınan araçların tanıtımı yapıldı. Selçuk halkına daha sağlıklı ve etkin bir hizmet sunmak için çalışmaların artarak devam ettiğine dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, "Kentleşme açısından çok daha yaşanabilir, çok daha refah düzeyi yüksek seviyeye ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Selçuk Pazaryeri'nde düzenlenen tanıtımda konuşan Başkan Bakıcı, yapılan bu hizmetlerle Selçuk Belediyesi'nin giderek güçlendiğine dikkat çekti. Selçuk Belediyesi'nin araç filosuna yenilerinin eklendiğini hatırlatan Başkan Bakıcı, Selçuk halkına daha iyi bir hizmet sunmak için araç gereç donanımını güçlendirmekten geçtiğini vurguladı. Araç filosunun güçlendirilmesi ve halka hızlı bir şekilde hizmet verilmesi için belediye çalışmalarında oldukça önemli bir rol taşıdığına dikkat çeken Başkan Bakıcı, "Amacımız vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve etkin bir hizmet sunmaktır. İnsanlarımızın ihtiyaçlarını en hızlı bir şekilde giderebilmektir. Bu konuda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz" diye konuştu.

EVDE BAKIM VE SOSYAL HİZMETLER EKİBİ TANITILDI

Selçuk Belediyesi ve Selçuk Devlet Hastanesi arasında "Evde Sağlık ve Bakım Hizmetleri" protokolü imzaladıklarını hatırlatan Başkan Bakıcı, bu bağlamda Selçuk Devlet Hastanesi'nin başlattığı evde sağlık hizmetlerinin sosyal ve yardım ayağını daha da genişleterek Selçuk Belediyesi ekiplerince yürütüleceğini kaydetti. Bu çalışmayı geniş bir kapsam içerisinde gerçekleştirmek istediklerine dikkat çeken Başkan Bakıcı, şöyle konuştu: "Bu süreçten itibaren de Selçuk'taki her haneyi, her bireyi daha fazla sahiplenmeyi öngörüyoruz. Hemşehrilerimizin sağlığından barınmasına, gıdasından yaşam koşullarının iyileştirilmesine kadar tüm ihtiyaçlarında kendimizi sorumlu hissediyoruz. Biz bunu Selçuk Belediyesi olarak; başta Kaymakamlık makamımız olmak üzere, tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte yerine getirme inancı içerisindeyiz. Protokolümüzün kurumlar arası işbirliğine iyi bir örnek olduğuna inanıyorum."

"ÇOK DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT İSTİYORUZ"

Yapılan bu çalışmalarla Selçuk'un çok daha yaşanabilir, çok daha refah düzeyi yüksek bir kent olmasını istediklerini kaydeden Başkan Bakıcı, şunları söyledi: "Kentleşme açısından da bu seviyeye ulaşacağımız inancı içerisindeyiz. Ben bu anlayışla yeni araçlarımızın ve yeni hayata geçen "Evde Bakım ve Sosyal Hizmetler" birimimizin tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum."

KAYMAKAM BOYACI'DAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Selçuk'un bütün teknik konularında yardımcı olmak ve alt yapıyı daha da ileriye taşımak adına Selçuk Belediyesi'nin almış olduğu iş makinelerinin hayırlı olmasını dileyen Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ise, "Ben bu konuda belediye başkanımızı, bu araçları kullanacak şoför ve operatörleri kutluyorum. Teknik araç gereç donanımı olmadan olmaz. Teori, fikir, niyet, yerinde durur. Bunlara araç gereç ve donanımı da kattığın zaman başarılı olur" dedi.

"TEDAVİNİN YÜZDE 50'Sİ MORALDİR"

Selçuk Belediyesi'nin Selçuk devlet Hastanesi ile birlikte ortaklaşa yürüteceği Evde Bakım ve Sosyal Hizmetler'in de hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Boyacı, "Tedavinin yüzde 50'si moraldir. Hastalarımıza güler yüz ve tatlı dil ile yaklaşmak tedavilerin en güzelidir. En zorlu hastalıklar moralle şifa buluyor. Ben kurumlar arası işbirliğinden oluşan bu ekibin ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza hızlı bir şekilde yetişerek şifa vereceklerine inanıyorum. Bu kutsal görevde bütün ekibe başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Tanıtım töreninin ardından Selçuk Belediyesi'ne alınan yeni araçlar konvoy halinde tur attı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dahi Zeynel Bakıcı Selçuk Belediyesi Ayhan Boyacı Pazaryeri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title