Haberler

Selçuk Belediye Havuzu Yaza Hazırlanıyor

Selçuk Belediye Havuzu yaza hazırlanıyor. Vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli hizmet alması için havuzda yeni düzenlemeler yapılıyor.

Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nün ilgili yönetmelik kriterlerine göre yirmi yaşını dolduran ve yaklaşık 200 bin lira maliyeti bulan makine dairesindeki tesisat Selçuk Belediyesi tarafından geçen yıl değiştirilmişti. Hijyen ve sağlık şartları gözetilerek yapılan tesisat yenilemesinden sonra bu yıl da havuzun içinde özellikle çocuklar için tehlike oluşturabilecek alanlarda düzenlemeler yapılıyor. Havuz bahçesinde ve soyunma odalarında da yapılacak yeni düzenlemelerle yaza "Merhaba" diyecek.

"DAHA GÜVENLİ DAHA HİJYENİK"

Selçuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Tülay Ayarman, "Geçen sene havuzda ve restoranın teras kısmında yapılan düzenlemelere ek olarak bu sene de Yüzme Havuzlarının Tabi Olacağı Sağlık Esasları Hakkında Yönetmelik hükümlerine istinaden yeni çalışma yapıyoruz. Havuzun makine dairesi yenilendi ve bu bölüme çelik direkler konularak alt yapıda güçlendirme yapıldı" diye konuştu. Çocukların ve her yaştan vatandaşın daha güvenli ve daha hijyenik bir ortamda hizmet almaları için çalışma yürüttüklerinedikkat çeken Ayarman, "Yenilenen makine dairesinin yanı sıra havuzun içinde, bahçede ve soyunma odalarında da yeni düzenlemeler yapılmaktadır. Havuzun zemininde bulunan ve tehlike arz eden basamaklar rampa haline dönüştürülüyor. Ayrıca havuzun içinde bulunan yunus heykeli çocuklarımıza tehlike oluşturmaması için kaldırıldı. Seramik ihtiyacı olan alanlar yenilenerek çevresindeki derzleri yeniliyoruz. Ayrıca havuz bahçesindeki tehlike arz eden elektrik direkleri güvenli hale getiriliyor" diye konuştu.

Soyunma odalarında da yenileme yapılacağını belirten Ayarman, "Havuzumuz okulların kapanması ile birlikte açılacak. Yaptığımız bu çalışmalarla başta çocuklarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımız çok daha güvenli ve sağlıklı ortamda hizmet almış olacak" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title