Haberler

Selçuk Aydın ve Ünsal Arık Rakip Tanımıyor

Berlin'de düzenlenen organizasyonda Selçuk Aydın ve Ünsal Arık rakiplerini yendi.

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen organizasyonda Türk boksörler Selçuk Aydın ve Ünsal Arık rakiplerini mağlup etti.

Berlin'de Üniversal Hall'de yapılan boks müsabakalarında Selçuk Aydın, hafif yarı orta sıklette İtalyan rakibi Guiseppe Lauri'yi 10 raunt sonunda puanla yendi. Selçuk'a karşılaşma sonunda "Pan Asya Boks Birliği" kemeri verildi.

Karşılaşmadan sonra AA muhabirine açıklama yapan Aydın, maçın kendisi için iyi bir moral olduğunu belirtti. Aydın, "Karşımda iyi bir rakip vardı. Gönül isterdi ki nakavt edeyim, bunun için uğraştım. 10 raunt boyunca direnen bir rakipti. Bariz üstünlükle maçı kazandım" diye konuştu.

Büyük hedefleri bulunduğunu ve dünya şampiyonu olmak istediğini ifade eden Aydın, "Bunu başarabilecek gücümüz var. Türk halkına dünya şampiyonluğunu yaşatmak istiyorum" dedi.

Ünsal Arık IBF kıtalararası şampiyonu

Süper orta sıklette ringe çıkan Ünsal Arık da zorlu geçen karşılaşmada Kenyalı rakibi Francis Cheka'yı 7. rauntta teknik nakavt ile yendi. Arık, karşılaşma sonunda IBF kıtalararası şampiyonluğu kemerinin sahibi oldu.

Arık, yaptığı açıklamada, dünya şampiyonluğuna çok yaklaştığını ve unvan maçına çıkmaya hak kazandığını belirterek, "Bundan sonra daha çok çalışmam lazım. Hedeflerime ulaşmak için daha fazla antrenman yapmam gerekiyor" dedi.

Bir başka karşılaşmada Kübalı boksör Odlanier Solis, ağır sıklet karşılaşmasında Noverçli Leif Larsen'i 12 raunt sonunda sayıyla yenerek ringden galip ayrıldı.

2004 Atina Olimpiyatları şampiyonu Solis, böylelikle IBF kıtalararası şampiyonluk kemerini korumuş oldu.

Ağır sıklet boksörü Özbek Ruslan Chagaev de, ABD'li rakibi Mike Sheppard'ı ilk rauntta nakavtla mağlup etti.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Selçuk Aydın Almanya Berlin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title