Haberler

Selanik Metropoliti: Türkler Bizi Kesecek

Güncelleme:

Türkiye'ye, Türklere ve son yıllarda Türk dizilerine karşı sert çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen Yunanistan'ın Selanik Metropoliti Anthimos, bu defa da Selanik'e akın eden Türk turistlere karşı çıktı.

"TÜRKLER BİZİ KESECEK"

"Alpha" radyosuna konuşan Anthinos, "Anlamıyor musunuz? Türklerin turist olarak Selanik'e gelmeleri kasıtlı. Asıl amaçları başka. Yarın öbür gün gelip bizi kesecekler. Selanik'e para bıraksınlar diye onurumuzu mu satacağız? Bunu kabul etmiyorum ve mücadelemi vereceğim" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yunanistan Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (76)

KEMAL D.:

TÜRKLER KURBAN KESER METROPOL .SIZIN GIBI DOMUZLARI KESIPTE CEVREYIMI KIRLETELIM .KORKUDAN ANIRMANA GEREK YOK RAHAT OL RAHAT

28
0
yanıtYanıtla
cem tuna:

Fazla tütsüden oluyo O!!

24
0
yanıtYanıtla
hediye:

biz.türkler,domuz.kesmeyiz.korkmasına.gerekyok.,papaz,efendi

22
2
yanıtYanıtla
ne desem:

Kessek kessek senin ''çük''ünü keseriz!

19
3
yanıtYanıtla
44ramazan_kaya1900@hotmail.com:

hahahah bak bu guzeldı kardes

yanıt0
yanıt0
Altug:

Bunlarda tam paranoyak yani..nerden cikti simdi , isimiz gucumuz yok yunanlilari ne diye keselim bayram ramazan derken telastan biseyleri mi kacirdik bunlara savas falan mi ilan ettik nedir ya..baltalarla satirlarla katilam yaparaken fotograf cektiren bu reziller birinci dunya savasi sirasinda da oyle resimler var kibris olaylari sirasinda da..sadist yaratiklar ..sirplarda ayni boyle pislik onlarda bosnalilari ayni bu tur vahsetler yaparak olduruyorlardi..

21
1
yanıtYanıtla
1905:

Sayın Metropis Angutyos,karar verdik sadece seni keseceğiz diğerlerinin korkmasına hacet yok!!!

21
0
yanıtYanıtla
.........................:

SİNEK PAPAZI DEĞİL Mİ O VIZILDAYAN

21
0
yanıtYanıtla
BU DA RUMUN YOBAZI:

IŞİDİ izlemiş galiba :)), kendi kilisesini güçlü kılmak için hep nefret ekiyorlar Rumlar avrupanın en bağnaz halkıdır

19
0
yanıtYanıtla
kml:

Ya Allah aşkına nerde biz Türklerde öyle düşünce, öyle kurnazlık, öyle beyin,sen hiç merak etme içini rahat tut pazaz, korkma,senin o dediğin Türkler tarihte gömülü...

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title