Haberler

Selami Şahin'in Asistanı Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Şişli'deki evinde kendini iple tavana asan ünlü sanatçı Selami Şahin'in 32 yaşındaki asistanı Serkan Büyükavşar, bir haftadır sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti.

Şarkıcı Selami Şahin'in asistanı Serkan Büyükavşar yaşamını yitirdi. Şişli'deki evinde intihara kalkışan ve hastanede yaşam savaşı veren Serkan Büyükavşar, hayata tutunamadı.

İNTİHARI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Olay Şişli Merkez Mahallesi İskenderoğlu Sokak'taki evde 28 Temmuz'da meydana geldi. Şarkıcı Selami Şahin'in asistanı Büyükavşar, sosyal medyada kendini öldüreceğini yazdıktan sonra cep ve ev telefonuna gelen çağrılara cevap vermedi. Bunun üzerine akrabaları Şişli'deki eve geldi.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Kapıyı açıp içeri girdiklerinde Serkan Büyükavşar'ın iple intihara kalkıştığı ortaya çıktı. Büyükavşar, acilen Şişli Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yoğun bakım ünitesine alınan Büyükavşar, yaşam destek ünitesine bağlandı. Uzun süredir Selami Şahin'in asistanlığını yapan Büyükavşar, dün yaşam savaşını kaybetti.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Büyükavşar'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Serkan Büyükavşar'ın "Sana Bir Sır Vereceğim" isimli dizinin oyuncusu Demet Özdemir ile çok yakın arkadaş olduğu ve sosyal medyada bu ikilinin arkadaşlıklarının konuşulduğu da görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selami Şahin Şişli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (63)

yusuf:

kimse cennet cehennem tahmini yapmasın. . kendini asanı cehenneme gidiyor diyorsunuz, üstüne bombayı bağlayıp 30 adamı öldüren yobaza cennetlik diyorsunuz. . ayrıca cennet mennet yok, ölen kemik olur gider, , cennet diye diye bu dünyayı cehenneme çevirdiniz .

21
37
yanıtYanıtla
muhammed:

Arkadaşlar cennet cehennem uydurulmuş şeylerdir insanları kitleleri kendi tarafına cekmek söz dinletmek korkutarak kendi tarafında olmasını sağşamak din ile olur nasılki din iman allah kuran kıtap diyerek 13 senedir zenginler sıralamasıunda ilk 20 ye girdilerse allah diyerek kitleleri kendi tarafında tuttular herzaman böyledir bu işler adam bir gecede 60 mişlyar para alıyor dini sohbetten zannedersin yan yana geziyorlardı yok yılan muhammedi ıssırdı yok aüladı ıssırdım diye

10
39
yanıtYanıtla
muhammed:

Cennet ve Cehennem diye bir yer yok hepsi uydurulmuş şeylerden ibaret

5
43
yanıtYanıtla
allahtan korkMobil-ANDROID:

muhammed adinin guzelligi ve nurunun hicmi farkinda degilsin once bi islami ogrenmeyi tanimayi gercrkten inanmayi bi dene kulaktan dolmalarla bn zaten biliyorum arastrdim kuranin turkce mealini okudum deme bna bi dene rabbim ins icine hidayet verirde ozaman pisman olursun bak bu sozlerine

27
3
yanıtYanıtla
muhammed:

zenginleri düşünen bir tamrının varlığına inabnmak sizlere farip gelmiyormu fakir fukara herzaman sürünüyor tanrı olsa bir adalet olmazmıydı ülkede oysa şimdi zenginlerin adaleyine göre yürüyor herşey eğer artkan kuvvetliyse neyaparsan yap kurtulursun ama garibansan bir parca ekmek yerken bile suc sayılabilir cennet cehennem yok olsaydı iyi olurdu ama maalesef yk dogmadan önce kendiniz neyseniz ölüncede osunuz bir hicvsiniz hivv

7
19
yanıtYanıtla
meryem:

Allah affetsin.... Yazık gencecik....

23
0
yanıtYanıtla
Allah rahmet eylesin:

Hiç Bir neden kendi hayatından daha kıymetli olamaz. Birazcık zaman birazcık psikolojik destek birazda iman aşılmayacak dert yoktur. Kaderi dolmadan intihar edrnlr ebedi cehenneme bilet keser. Rabbim affetsin.

15
4
yanıtYanıtla
ya varsa cennet cehennemMobil-ANDROID:

ister inan, ister inanma..o senin sorunun..kendi tereddütünle yer bitirirsin kendini..

14
4
yanıtYanıtla
tarantula ömer:

Kadın için intahar edenin aklına şaşayım

9
7
yanıtYanıtla
Excuse me Mobil-IOS:

Cehennem!!!

5
9
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title