Haberler

Selami Öztürk Milletvekili Aday Adaylığını Açıklıyor

Güncelleme:

CHP`nin duayen Belediye Başkanı Selami Öztürk, milletvekili aday adaylığını açıklıyor.

7 Haziranda yapılacak milletvekilliği seçimlerinde CHP 1.Bölgeden aday olmak için ön seçime girecek olan Öztürk, 1 Mart Pazar günü CHP Kadıköy İlçe Örgütü'nde aday adaylığını açıklıyor.

1967 yılında CHP Gençlik Kollarında Haydarpaşa Lisesini bitirdiği gün başladığı siyasi hayatını, 4 dönem CHP Kadıköy Belediye Başkanı olarak başarıyla sürdüren Öztürk, Kadıköy de ekibiyle birlikte uyguladığı örnek proje ve sosyal belediyecilik uygulamalarıyla CHP'nin, oylarını %27`den %70`lere taşınmasını ön ayak olmuştu.

Belediye Başkanı olarak başarıyla hizmet verdiği CHP'deki siyasi hizmetlerini milletvekili olarak Türkiye'ye yayma kararı alan Öztürk, yerel yönetim deneyimleri ve çözüm önerileri ile Ülke ve CHP'nin hizmetinde olmak amacıyla çıktığı yolculuğun başında milletvekili adaylığı için ön seçime girecek.

Selami Öztürk, CHP 1.Bölge Milletvekili aday adaylığını, uzun yıllar Belediye Başkanı olarak hizmet verdiği Kadıköy'de açıklayacak. Öztürk, 1 Mart Pazar günü düzenleyeceği toplantıda CHP Kadıköy İlçe Örgütü'nde partililer ile buluşacak

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selami Öztürk Haydarpaşa Kadıköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

elif gökteke:

Kadıköy belediyesine ait, içinde hayvan barınağının da bulunduğu 54 dönümlük araziyi yok pahasına ve apar topar TOKİ''ye satmaya çalışan ve bu girişimi idare mahkemesi kararıyla engellenen eski belediye başkanı milletvekili seçilirse nereleri kimlere kaça satar?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title