Haberler

Şelale Yoluna 10 Bin Ton Asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi işbirliği ile Yeşilırmak Caddesi’nden, Düden Şelalesi’ne ulaşımı sağlayan yol, 10 bin ton sıcak asfaltla kaplandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi işbirliği ile Yeşilırmak Caddesi'nden, Düden Şelalesi'ne ulaşımı sağlayan yol, 10 bin ton sıcak asfaltla kaplandı.

Kepez Belediyesi, geçtiğimiz aylarda DSİ su kanalının güneyinden geçen yolun 1.etabı olan Varsak Köprüsü ile Kütükçü Köprüsü arasındaki Şelale Caddesi'nde sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışmasını yapmıştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile kanal yolunun 2. kısmı olan Düden Caddesi'nde başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş makineleriyle, ekonomik ömrünü tamamlayan ve bozulmaların olduğu yoldaki sathi kaplama asfaltı kaldırdı.

Daha sonra Varsak Köprüsü'nden Düden Şelalesi'ne ulaşımı sağlayan 10 metre genişliğindeki, 3 kilometre uzunluğundaki yola 10 bin ton sıcak asfalt döküldü. Asfaltlanan caddenin yol çizgileri fosforlu boya çizildi. Asfalt çalışmasının bölgeye hayırlı olmasını dileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Büyükşehir Belediyemiz işbirliğiyle Kepez'in sorunlarına çare olmaya devam ediyoruz. Düden Cadde'mizin asfaltının yenilenmesindeki desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'e teşekkür ederim. Büyükşehir Belediye'mizle el ele vererek Kepez'i güzelleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

KANALA 3 KÖPRÜ DAHA

Kepez Belediyesi, daha önce 11 köprü inşa ettiği su kanalı üzerine yeni köprüler inşa ederek kanalın her iki tarafındaki yolları birbirine bağlamaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, kanalın üzerine maliyetleri 274 bin lira olan 3 adet köprü inşa ediyor. Köprüler, Kütükçü Mahallesi'ndeki belediyenin şefkat ve huzur evinin önüne, diğer ikisi ise Anadolu Caddesi'nin Düden Caddesi kesimine inşa ediliyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Düden Şelalesi Varsak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title