Haberler

Selahiyelilerden Başkan Alemdar'a Teşekkür

Serdivan Selahiye sakinleri adına mahalle muhtarı ve azaları, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyaret ederek, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Serdivan Selahiye sakinleri adına mahalle muhtarı ve azaları, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ı makamında ziyaret ederek, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Mahalle Muhtarı Yaşar Turhan'la birlikte Başkan Alemdar'a misafir olan azalar, yapılan yatırımlarla birlikte Selahiye'nin çehresinin daha da güzelleştiğini dile getirdiler. Yeni çocuk parkından, Selahiye Deresi üzerinde yayalar için inşa edilen çelik köprüye, karayolları standardında yapılan asfalt yollardan, kış dönemi içerisinde yürütülen çalışmalara kadar Serdivan'ın tüm mahallerine yapılan yatırımların aynı şekilde Selahiye'de de yapıldığını ifade eden Mahalle Muhtarı Yaşar Turhan, Selahiye'nin her geçen gün daha da güzelleşmesine vesile olan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'a mahalle sakinleri adına teşekkür ettiklerini söyledi. Mahalle Muhtarı Yaşar Turhan ve azalar, yapılan hizmetlerden dolayı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'a plaket takdim etti.

Başkan Yusuf Alemdar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "Bu nazik ziyaretiniz için sizin nezdinizde tüm Selahiyeli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Sizlerin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun her zaman bilincinde olarak, üzerimize düşeni yerine getirmeye ve hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizim için Serdivanımızın her noktası aynı kıymettedir. İlçemizin merkezinde ne varsa en uç noktasında da aynı kalitede hizmetin olması için çalışıyoruz. İnşallah aynı bilinç ve azimle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Alemdar Selahiye Serdivan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title