Haberler

Selahattin Daver Siyasete Hızlı Girdi

1997-2013 yılları arasında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde birçok ilke imza atarak çok başarılı idarecilikten sonra emekliye ayrılarak AK Parti Gaziemir İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı olarak siyasete atıldı.

1997-2013 yılları arasında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde birçok ilke imza atarak çok başarılı idarecilikten sonra emekliye ayrılarak AK Parti Gaziemir İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı olarak siyasete atıldı. Bir dönem Torbalı'da da görev yapan ve çevresinde oldukça tanınan-sevilen efsane Halk Eğitim Müdürü Selahattin Daver, çok değişik branşlarda açtığı Mesleki, sosyal ve kültürel kurslarla 100.000'nin üzerinde vatandaşa hizmet ederek Eğitime büyük hizmetlerde bulunmanın haklı gururunu yaşıyor. Başta Ege Serbest Bölge de olmak üzere Sarnıç'ta Sanayi bölgesinde çeşitli işletme ve fabrikalarda yapılan iş garantili kurslar sayesinde 1000 kişiden fazla istihdam sağlayarak büyük bir başarıya imza atıyor.

'İDARECİLİK YAPTIĞIM YILLARDA İSTEYİP DE YAPAMADIKLARIMI GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ADAYIM'

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak her zaman halka hem mesleki, hem de sosyal ve kültürel alanlarda kurslar açarak hizmet veren emekli Selahattin Daver bu sayede görev yaptığı yerlerdeki tüm vatandaşlara ulaşarak onların ihtiyaç ve sorunlarına çözüm bulmaya çalışmasıyla tanınıyor. Selahattin Daver, Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı olmasının en büyük sebebini açıklayarak, "Halk Eğitimde idarecilik yaptığım yıllarda isteyip de yapamadıklarımı gerçekleştirmek için Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Allah nasip ederse halkımız teveccüh gösterirse Gaziemir Belediye Başkanı olarak halkımıza büyük hizmetler vereceğim, bu konuda kendime güvenim tam." dedi.

'GAZİEMİR HALKI BENİ İYİ TANIR'

Daver, Gaziemir Belediye Başkanı olmasının diğer aday adaylarına göre avantaj ve üstünlüklerini şöyle sıraladı: "Öncelikle 33 yıllık memuriyet hayatımda; 26 yıl idarecilik, 17 yıl Halk Eğitimi Merkezi Müdürü yapmam sebebiyle devlet bürokrasisini iyi biliyorum. Belediyecilikte karşıma çıkacak bürokrasiyi nasıl aşacağımı ve sorunlara nasıl çözüm bulacağımı çok iyi biliyorum. Yine Gaziemir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak 13 yıl hizmet etmem nedeniyle; Gaziemir'de açtığım mesleki, sosyal ve kültürel kurslarla 100.000 kişiye ulaştım. Bu yüzden Gaziemir halkı beni iyi tanır, ben de Gaziemir'deki her mahalle her sokak ve her yeri çok iyi bilirim. Görevim sebebiyle her zaman halkımızla iç içe, hep birlikteyim. Yaptığım projeler ve protokollerle Gaziemir'de 1000 kişiyi Ege Serbest Bölge ve Sarnıç Sanayi bölgesinde iş sahibi yaptım. Türkiye'nin birinci sorunu olan İşsizliği Gaziemir'de 'sıfır işşizlik' hedefiyle bitirmeye kararlıyım" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Gaziemir Ak Parti Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title