Haberler

Sel Nedeniyle D-100 Karayolunun Bazı Kesimleri Ulaşıma Kapandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sakarya'da sağanak- D-100 karayolunun Sakarya-Kocaeli kesimi- Eşme mevkisi Sakarya'da sağanak- Sel nedeniyle D-100 karayolunun Sakarya-Kocaeli kesimi, Eşme mevkisinde çift yönlü ulaşıma kapandı Sakarya'da sağanağın ardından oluşan sel nedeniyle araçların sürüklendiği D-100 karayolunun Sakarya-Kocaeli bölümü, Eşme mevkisinde çift yönlü ulaşıma kapandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Sakarya'da sağanak- D-100 karayolunun Sakarya-Kocaeli kesimi- Eşme mevkisi Sakarya'da sağanak- Sel nedeniyle D-100 karayolunun Sakarya-Kocaeli kesimi, Eşme mevkisinde çift yönlü ulaşıma kapandı Sakarya'da sağanağın ardından oluşan sel nedeniyle araçların sürüklendiği D-100 karayolunun Sakarya-Kocaeli bölümü, Eşme mevkisinde çift yönlü ulaşıma kapandı.Yağışın ardından oluşan sel nedeniyle çok sayıda araç ve yük paleti sürüklendi. Araçlar ve selin getirdiği palet gibi malzemelerin birikmesi nedeniyle yol çift yönlü ulaşıma kapandı.Karayolları ve belediye ekipleri, araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesine çalışıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Sakarya Eşme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title