Haberler

Sel Kurbanı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beşikdüzü'nde su çekildi, temizlik başladı (3)SEL KURBANI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDIBaşbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beşikdüzü ilçesinde meydana gelen selde, Ağaçlı köyünde çöken evin enkazı altında kalarak hayatını kaybeden Fatih Oğuzhan'ın Merkez Eski Cami'de düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Beşikdüzü'nde su çekildi, temizlik başladı (3)

SEL KURBANI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beşikdüzü ilçesinde meydana gelen selde, Ağaçlı köyünde çöken evin enkazı altında kalarak hayatını kaybeden Fatih Oğuzhan'ın Merkez Eski Cami'de düzenlenen cenaze törenine katıldı. Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Salih Cora ile Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ile çok sayıda vatandaşın ve Oğuzhan'ın yakınlarının hazır bulunduğu törende cenaze namazını İl Müftüsü Keramettin Demir kıldırdı. Yağmur altında kılınan namaz sonrası Fatih Oğuzhan'ın cenazesi, Ağaçlı köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

nurettin canikli Beşikdüzü Ağaçlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title