Haberler

Sektörünün Lideri ista ISK-Sodex Fuarı'nda

Güncelleme:

Dünya enerji devleri İstanbul'da bir araya geliyor.

2008'de Türkiye pazarına giren enerji verimliliğinin lider şirketi Alman ista, 7-10 Mayıs tarihlerinde CNR EXPO'da gerçekleşecek ISK-SODEX Fuarı'nda…

Enerji verimliliği sektörünün lider şirketi Alman ista, ısıtma soğutma ve enerji sektöründeki son gelişmelerin yer alacağı uluslararası ISK-SODEX Fuarı'na katılıyor. 7 Mayıs tarihinde başlayacak olan fuarda, ihracatın parlayan yıldızı iklimlendirme, tesisat ve soğutma sektörü, uluslararası ısıtma, soğutma, klima, havalandırma, yalıtım, pompa, vana, tesisat, su arıtma ve güneş enerjisi sistemleri sektörlerinde faaliyet gösteren, uluslararası pek çok firma yer alıyor. Tüm yenilik ve endüstriyel gelişmeler 55 bin metrekarelik alanda sergilenecek.

Geçtiğimiz sene yerli ve yabancı 82 bin 287 kişinin ziyaret ettiği fuara katılarak kendilerini rekabette öne çıkaran ürünleri sergilemekten büyük mutluluk duyduklarını anlatan ista Türkiye Genel Müdürü Zafer Yavuztürk, "Enerji tüketimlerinin ölçülmesi ve raporlanması sektörünün 2013 yılı sonunda 350 bin adetlik abone portföyüne ulaştığını tahmin ediyoruz. Bu pazarda da ista, 40 bin adetlik portföyle önemli bir paya sahip. Konunun güncel olması sebebiyle 2012 yılında katıldığımız fuarda çok ciddi talep görmüştük. Fuarın bu sene de sektöre ve bize önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title