Haberler

Sektörün Gündemini Belirleyen Konular 10. Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı'nda

Call Center Hotel ve Genesys'in katkılarıyla gerçekleşen organizasyon, çağrı merkezi sektöründe Türkiye'nin ilk ve tek fuarı olarak sektör içi iletişimin geliştirilmesi açısından da önemli bir boşluğu dolduruyor.

Call Center Hotel ve Genesys'in katkılarıyla gerçekleşen organizasyon, çağrı merkezi sektöründe Türkiye'nin ilk ve tek fuarı olarak sektör içi iletişimin geliştirilmesi açısından da önemli bir boşluğu dolduruyor.

İki gün süresince 1500'e yakın ziyaretçiye ev sahipliği yapan konferans ve fuar bu yıl Haliç Kongre Merkezinde gerçekleşecek. Çağrı Merkezi fuarı, sektör temsilcileri için bilgi alışverişi ve paylaşım fırsatı sunarken, bini aşkın yerli ve yabancı sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturarak yeni işbirlikleri ve yatırımlar için önemli bir ortam oluştururken, eşzamanlı gerçekleşen konferans, sektördeki küresel gelişmeleri gündemine taşıyacak.

Strateji, insan kaynakları ve teknoloji başlıklarının yanı sıra çeşitli başarı öykülerine yer verilen konferansta 2 gün süresince son 11 farklı konuşmacı tecrübelerini paylaşacak.

Teknolojinin bugünün tüketicileri üzerindeki etkisi, Çağrı Merkezi sektöründe hız kazanan şirket birleşmeleri ve satın almalar, sektörün en önemli çalışma modeli olan dışkaynak başarılı bir ortaklığının bileşenleri, 80bine yakın geç çalışanıyla dikkate çeken sektörde Y Jenerasyonu çalışanlardan en iyi verimi almanın sırları konferansta ele alınan konular arasında yer alıyor. Ayrıca konferans kapsamında Avrupa genelinde yapılan kapsamlı bir çağrı merkezi araştırmasına dair sonuçların, Türkiye pazarı ile karşılaştırılacağı konferansta Serdar Kuzuloğlu da katılımcılarla buluşacak.

Çağrı Merkezi Fuarı, bu yıl katılımcı ve ziyaretçi profili çeşitlendirerek sektöre yeni oyuncuların kazandırılması, rekabetin ve kalitenin artırılması açısından da önemli bir rol oynuyor. 10. yılında katılımcı profili genişleyen Çağrı Merkezi Fuarı, düzenli olarak yer alan kurumların yanı sıra, Türkiye pazarının yeni oyuncularının da aralarında bulunduğu birçok kuruluşu da ilk kez fuar kapsamında sektörle buluşturuyor.

Çağrı merkezleri ve çözüm ortaklarını aynı çatı altında buluşturan, sektör firmalarına sahip olduğu gelişim potansiyelini ortaya çıkararak, sektörel dinamikleri canlandıran fuar, iki gün süresince 9.30- 17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Çağrı Merkezi Günleri, sektörün en iyilerinin ödüllendirileceği 9. Türkiye Çağrı Merkezi Ödül Töreni ile sona erecek

Detaylı bilgi ve kayıt için:

www.turkeycallcanterexpo.com

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Türkiye Haliç Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title