Haberler

Sektör Temsilcileri E-ticaret ve Dijital Pazarlamayı Tekirdağ'da Anlattı

E-­Ticaret, Dijital Pazarlama ve İnternet Girişimleri dünyasının önde gelen aktörlerinin konuşmacı olarak katıldığı 'Trakya E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Konferansı' Trakya Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde Tekirdağ'da yapıldı.

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından başlatılan 'Yeni İşim Girişim ve KOBİ Dönüşüm Programı' kapsamında düzenlenen konferans Çorlu ilçesinde bir otelde gerçekleştirildi. Etkinliğe mevcut işlerini internet ortamına taşımak, pazar paylarını ulusal ölçekte artırmak isteyen KOBİ'ler ve internet tabanlı iş modelleri üzerinde faaliyette olan firmaları temsilen 200'e yakın konuk ve 12 konuşmacı katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin "Trakya Kalkınma Ajansı olarak Trakya'da ticaret ve sanayinin gelişmesi için neler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Bölgemizde faaliyet gösteren KOBİ'lerin yurtiçi ve yurtdışı bağlantılarını artırmak adına farklı çalışmalar planlıyoruz. Bugün burada düzenlemiş olduğumuz Trakya E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Konferansı da bu alanda yürütmüş olduğumuz çalışmalardan biri. E-Ticaret gelişen bir pazar ve gittikçe sektörün pazar payı artıyor. Bu pazardan neden Trakya firmaları pay almasın? Bölgemizde faaliyet gösteren KOBİ'lerimize faydalı olacağına inandığımız bu organizasyonda emeği geçen kuruluş ve katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Genel Sekreter Şahin'in ardından firma temsilcilerinin sektörün dünyada ve Türkiye'deki büyüklüğü, pazar payı, sektörde yaşanılan sıkıntılar ve çözüm önerileri hakkındaki konuşmaları, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Yeni İşim Girişim ve KOBİ Dönüşüm Programı Nedir?

Yeni İşim Girişim Programı, Trakya Kalkınma Ajansı'nın yaptığı girişimcilik organizasyonlarını tek bir çatı ve slogan altında toplamak amacı ile oluşturulmuş bir programdır.

2015 yılı itibari ile ajansın yaptığı girişimcilik faaliyetlerinin tamamı 'Yeni İşim Girişim' konsepti içerisinde gerçekleştirilecek; böylece organizasyonların birbirini tamamlar etkinlikler halinde gerçekleşmesi sağlanacak. Bu program kapsamında TEB ile Ortak Girişim Evi, Let's up, Start up ve Trakya Melek Yatırımcı Ağı'nın kurulması, E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Konferanslarının verilmesi, girişimcilik eğitimleri, motivasyon toplantıları, akademik çalışmaların ticarileştirilmesine yönelik konferanslar gerçekleştirilecek.

'Kobi Dönüşüm Programı' ise KOBİ'lere yönelik olarak gerçekleştirilecek faaliyetlerin tümünü kapsayan bir üst program olarak hazırlandı. 'KOBİ Dönüşüm Programı' çerçevesinde KOBİ'lerin günceli yakalamaları, ihracat potansiyellerini artırmaları, yeni pazarlar bulmaları, işlerini ve kalitelerini artırmaları için çeşitli eğitim, panel, konferanslar gerçekleştirilecek. Program kapsamında Halkbank ile 'Üreten Türkiye Buluşmaları', Eximbank ile 'İhracat günleri', Kurumsal Sosyal Sorumluluk Seminerleri, Enerji Verimliliği Seminerleri, Sektör Önderleri ile KOBİ Buluşma Günleri, Aile Şirketlerinin Büyümesi, Orta Gelir Tuzağından Çıkış Stratejileri gibi konularda üç ile yayılmış eğitimler, konferanslar ve paneller gerçekleştirilecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Mahmut Şahin Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title