Haberler

    Seks Oyuncağı Kendi Kendine Çalıştı, Uçak Rötar Yaptı

    İsveç'in Arlanda Havaalanı'nda geçtiğimiz gün çok ilginç bir olay yaşandı.

    Emre Çetinkaya - -

    Günümüzde uçakların çeşitli nedenlerden dolayı rötar yaptıkları biliniyor. En çok hava muhalefeti dolayısıyla rötar olayları yaşanıyor. Tabii ki uçaklar bazen ilginç olaylardan dolayı da rötar yapabiliyorlar. Buna geçtiğimiz gün İsveç'in Arlanda Havaalanı'nda yaşanan ilginç olayı örnek gösterebiliriz.


    Arlanda Havaalanı'ndan Hırvatistan seferini yapmaya hazırlanan İskandinav Havayolları SAS'a ait uçakta Amanda isimli yolcunun bavulundaki seks oyuncağı kendi kendine çalıştı. Bu olaydan sonra görevliler Amanda isimli yolcuyu anons ederek problemi anlattılar. Bu esnada uçaktaki bütün yolcular can güvenliği nedeniyle tahliye edilerek yeniden yolcu bekleme salonuna alındı.


    Amanda görevliler ile birlikte bavulunu açtı ve seks oyuncağının pillerini çıkardı. Bu olayı gören diğer yolcular ise kahkahaya boğuldu. Bu gecikmenin ardından uçak Hırvatistan'a gitmek üzere havalandı.




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Hırvatistan İsveç Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title