Haberler

İngiltere'yi Sarsan Skandala Kraliçe Elizabeth de Karıştı

Güncelleme:

İngiltere kraliçesi 2'nci Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'un reşit olmayan bir kızla cinsel ilişkiye girdiği iddiaları Buckingham Sarayı'nın ve İngiltere'nin gündeminden düşmedi. Saray, York Dükü Prens Andrew'un skandala karıştığı iddialarını yalanlanlarken Virginia Roberts'ın Kraliçe Elizabeth ile de tanıştırıldığı iddiası ortaya çıkınca skandal yeni bir boyut kazandı.

"KIZIM KRALİÇE İLE TANIŞTIĞI İÇİN ÇOK HEYECANLIYDI"

İngiliz gazetelerinin 'Seks kölesi' olarak nitelendirdikleri Virginia Roberts'ın Kraliçe ile tanıştırıldığının iddia edildiğini yazdı. Akşam gazetelerinden 'Evening Standard', Virginia Roberts'ın babası Sky Roberts'ın kızının, 2011 yılında Jeffrey Epstein tarafından Londra'ya getirildiğinde Kraliçe Elizabeth ile de tanıştırıldığını iddia ettiğini yazdı. Gazete Roberts'ın, "Virginia birkaç yıl önce bana Londra'ya gittiğinde Prens Andrew ve Kraliçe Elizabeth ile tanıştığını söyledi. Kızım Kraliçe ile tanıştığı için çok heyecanlıydı" sözlerine yer verdi.

SARAY SÖZCÜSÜ İDDİALARI YALANLADI

Buckingham Sarayı sözcüsü, Saray tutanaklarında böyle bir kayda rastlanmadığını, iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Virginia Roberts Florida eyaletinde bir mahkemeye sunduğu belgelerde Prens ile 1999 ve 2002 arasında henüz küçük yaştayken üç ayrı yerde (Londra, New York ve Epstein'ın özel mülkü olan bir Karayip adasında), cinsel ilişki kurmaya zorlandığını öne sürmüştü.

Roberts henüz 17 yaşındayken banker Jeffrey Epstein'in, kendisini Prens Andrew da dahil bazı erkeklerle cinsel ilişkiye zorladığını iddia ederek dava açtığı ve Epstein'in 2008 yılında cinsel suçlardan mahkum olduğu belirtildi. Kadın, savcıların konuyu ele alışını sorgulamak için aynı belgeleri mahkemeye sunarak başka bir dava da açmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Kraliçe Elizabeth Virginia Roberts Jeffrey Epstein Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

xboy:

sülaleboyu sapık oluyor bu kraliyet ailesi mensupları genelde. Sırf ingiltere değil diğer memleketlerdede aynı bu durum

17
0
yanıtYanıtla
veli:

oğlu prens ölecek bunun yüzünden. . . . 65 yıl oldu yuh . . . .

7
0
yanıtYanıtla
gerçekler:

henry nin karısı middleton sıradan biri değil soyu gizli tarikatlardan diye biliyorum

4
0
yanıtYanıtla
senı gidi:

moruk senı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title