Haberler

Sekiz Kişiyi Döven Eski Şampiyon, Hastaneye Giderek Geçmiş Olsun Diledi

Güncelleme:

İzmir Torbalı'da çıkan kavgada sekiz kişiyi hastanelik eden 4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu Cesur Turgay, dövdüğü kişileri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun diledi.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, trafikte yol verme meselesi nedeniyle çıkan kavgada, sekiz kişiyi hastanelik eden 4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu Cesur Turgay, vicdana gelip dövdüğü kişileri hastanede ziyaret etti.

ÖNCE BEŞİNİ, SONRA ÜÇÜNÜ DÖVDÜ

Torbalı ilçesinde trafikte yaşanan olayda, 4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu Cesur Turgay, aracını sağ şeride çekerek alışveriş poşetlerini bagaja koymak istedi. O esnada bir başka araç Turgay'ın yanına yaklaştı ve araçtan beş kişi indi. Kick boks şampiyonu, alkollü olduğu öne sürülen beş kişiyi tek tek devirerek yere serdi. Bu sırada arkadan üç kişi daha Turgay'a saldırdı. Turgay, bu gelen kişileri de tek yumrukla yere serdi. Sert kayaya çarpan kişilerden bazıları hastanede tedavi altına alındı.

DÖVDÜĞÜ KİŞİLERİ ZİYARET ETTİ

Olayda, Cesur Turgay ise burnundan hafif şekilde yaralandı. Yaşanan tatsız olay sonrası kick boksçu Cesur Turgay, vicdana gelip dövdüğü kişileri hastanede ziyaret etti. Kişilere geçmiş olsun dileklerini ileten Turgay, yanında bir çiçek götürdü.

"KENDİLERİYLE ARKADAŞ OLDUK"

Samimi bir havada gerçekleşen ziyaret sırasında kişiler de yaşananlardan dolayı Cesur Turgay'dan özür diledi. Turgay, ziyaretine ilişkin şöyle konuştu:

"Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sundum. Kendileri benden özür diledi. Alkollü olduklarını bu yüzden hata yaptıklarını belirtti. Geçmiş olsun dileğinde bulunduktan sonra çiçek verdim. Kendileriyle arkadaş olduk."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Torbalı İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

İstanbullu:

SARHOŞU DÖVMEK SEVAPTIR ELİNE SAĞLIK. AMA BU SENİN İYİ BİR DÖVÜŞÇÜ OLDUĞUN ANLAMINA GELMEZ BENİM GİBİSİNE RATLARSAN SENİ DUMAN EDER HABERİN OLSUN.

10
28
yanıtYanıtla
antimal:

klavye delikanlısı güldürdün la beni

yanıt10
yanıt1
kerkenez:

şov yapıyor kaba kuvveti ile gurur duyuyor

11
13
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Bende 2 taneRus Kickboksçuyu birden dövdüm. Tanıdığın oğlunu döverlerken gördüm. Durun ayıptır derken bunlardan birisi Eldiveni giymeye başladı, bende Allah ne verdi vurdum. Alman Polisi gelesiye kadar kalkmalarına müsade etmedim. Allahtan sabıkalı tiplermiş, ceza almadan kurtuldum. İşin özeti hırslanırsan Kickboksçuyuda döversin vesselam.

9
10
yanıtYanıtla
derbeder:

davut oylece durmusturbe kardeş hareket bile etse inanki düserdin yada kins boksçu degillerdir yadaaaa sen bir yalancısın seçenekler bunlar

yanıt1
yanıt2
Doğrucu Davut:

Gerçekten Dövdüm, ayağa kalkmalarına müsade etsem beni haşar ederlerdi, belkide şansım benden seri vuruş beklememeleriydi. Gafil Avlandılar, Bende 10 sene kadar güreş yapmıştım, o kadarda boş değiliz vesselam.

yanıt5
yanıt2
Adınızı Yazın:

100 tane sarhoş getirin 15 saniyede yere serim bumu kikc box :)))))))

8
5
yanıtYanıtla
MEMO:

İKİ KÜRT VURUŞU YAPSAM YERE DEVRİLİR

2
11
yanıtYanıtla
Sinan:

Arkadaslar. . . Bu adam bir dolandirici. . . bir arastirin??? nerden dunya sampiyonu olmus??? o kadar saf olmayin lutfen. . .

8
2
yanıtYanıtla
eylem:

iste dürüst bir osmanli torunu.

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title