Haberler

Sekiz İlçenin CHP'li Gençleri Ödemiş'te Buluştu

İzmir’in çeşitli ilçelerinde görevli CHP’nin gençlik kolları başkanları, İzmir’in Ödemiş ilçesindeki toplantıda bir araya gelerek ortak projeler yapma kararı aldı.

İzmir'in çeşitli ilçelerinde görevli CHP'nin gençlik kolları başkanları, İzmir'in Ödemiş ilçesindeki toplantıda bir araya gelerek ortak projeler yapma kararı aldı.

CHP'nin Menemen, Kemalpaşa, Selçuk, Bayındır, Torbalı, Kiraz, Beydağ ve Menderes olmak üzere toplam sekiz ilçesinin gençlik kolları başkanı, Ödemiş ilçesindeki toplantıda buluştu. Toplantıya, CHP il yöneticileri ve CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez katıldı. Toplantıda genel bir değerlendirmede bulunan gençler, projelerde ortak hareket etme kararı aldı. Gençler, sık sık iletişim halinde bulunması gerektiklerinin de altını çizdi. Buluşmanın ev sahibi olan Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar, çalışmalarını devam ettirdiklerini ifade ederek, toplantıya ilişkin şöyle konuştu:

"Şimdide partimizin gençlik kolları olarak çalışmalarımıza başladık. Bugün burada Küçükmenderes Havzası ilçeleri gençlik kolları temsilcilerimiz ile Ödemiş ilçe örgütümüzde düzenlediğimiz kahvaltıda bir araya geldik. Aynı zamanda toplantımıza İzmir ana kademe yöneticilerinden Ömer Berk Gönençer, Hande Deniz Şentürk arkadaşlarımız da katıldı. Toplantımızda bölgemizde yapılacak olan çalışmalarda birbirimize omuz vermeye, güç sağlamaya, ortak hareket etmeye karar verdik. Ayrıca ortak projeler yapma ve uygulama kararı aldık." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemalpaşa Menemen Ödemiş İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title