Haberler

Demet'in Kliplerini 30 Milyon Kişi İzledi

Güncelleme:

Şarkıcı Demet Akalın, 'Giderli 16' albümüyle inanılmaz bir rekora imza attı.

Kasım ayında çıkardığı son albümü 'Giderli 16'da yer alan altı şarkısına klip çeken Akalın, MÜYAP'ın yaptığı açıklamaya göre; YouTube üzerinden sekiz ayda 30 milyon kişi tarafından izlendi. Ünlü şarkıcının albüm satışı ise 90 bini geçti.

'TÜRKAN'LA REKOR KIRDI

Albümün çıkış şarkısı 'Yılan'ın video klibi 1 milyon 196 bin kez izlenirken, 'Türkan' şarkısının klibi 12 milyon kişiye ulaştı. Sözlerini Ayla Çelik'in yazdığı şarkının klibi 12 milyon kişi tarafından izlenerek son zamanların en çok talep gören klibi olma unvanını elde eti. Bu şarkının klibinin yönetmenliğini ise Müjdat Kupşi'ye ait. 'Türkan'ı 10 milyon 800 bin kişi tarafından izlenen 'Giderli Şarkılar' takip ediyor. Akalın'ın Gökhan Özen'le birlikte düet yaptığı 'Yıkıl Karşımdan' ise 4 milyon rakamına ulaştı. Ünlü sanatçının 'Kalbimdeki İmza' şarkısı 2 milyon, en son klip çektiği 'Sepet' isimli şarkısı ise bir haftada 300 bin kişiye ulaştı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title