Haberler

Şekip Mosturoğlu, Liverpoollu Genç Futbolcuyu Takibe Aldı

Güncelleme:

Fenerbahçeli yönetici Şekip Mosturoğlu, Liverpool'un 1995 doğumlu genç kanat oyuncusu Jordon İbe'yi, twitter üzerinden takibe aldı.

2015-2016 sezonu devre arasında kadrosuna takviye yapması beklenen Fenerbahçe'de, taraftarı heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu Twitter'da Liverpool'lu futbolcu Jordon Ibe'yi takibe aldı.

TAKİBE ALDI

Liverpool'un 1995 doğumlu genç kanat oyuncusu Jordon İbe, Fenerbahçeli yönetici Şekip Mosturoğlu'nun takibine takıldı. Şekip Mosturoğlu'nun twitter hesabı üzerinden takibe aldığı genç oyuncu çabukluğu ve süratiyle biliniyor.

TARAFTAR HEYECANLANDI

Şekip Mosturoğlu'nun bu hamlesi Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı. Sosyal medya üzerinden yorumlarda bulunan taraftarlar, gelecek vaad eden genç yeteneğin Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceğini merak ediyor.

JORDON IBE KİMDİR?

8 Aralık 1995 doğumlu olan İbe henüz 20 yaşında. Her iki kanatta da oynayan siyahi futbolcu İngiliz altyaş Milli takım kategorilerinde de defalarca forma giydi. 2012 yılında Wycombe Wanderers'tan 600 bin Euro'ya transfer edilen genç oyuncu Birmingham ve Derby County'e kiralanmıştı.

(Kaynak: futbolarena.com)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şekip Mosturoğlu Fenerbahçe Liverpool Twitter Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

KÜRT RTE:

CANIMSIN ŞEKİP USTA

2
1
yanıtYanıtla
Hesap KitapMobil-IOS:

Bu şikeci de hapisten çıkmış mı ya?

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title