Haberler

Şekerci Bayram" Arkadaşının Başbakan Olmasının Gururunu Yaşıyor - Kastamonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Başbakan Binali Yıldırım'ın Bayram Gökdemir yaşadığı yerden görüntüler Gökdemir'in köpeği ile görüntüsü Bayram Gökdemir'in açıklamaları Evinin görüntüsü "Şekerci Bayram" arkadaşının başbakan olmasının gururunu yaşıyor Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Abdalhasan köyünde yaşayan Bayram Gökdemir, lise arkadaşı Binali Yıldırım'ın Başbakan olmasının sevincini yaşıyor Başbakan Binali Yıldırım'ın lise arkadaşı, Kastamonu'da bir köyde yaşayan Bayram Gökdemir, arkadaşlarının Başbakan olmasından gurur duyduğunu söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Başbakan Binali Yıldırım'ın Bayram Gökdemir yaşadığı yerden görüntüler

Gökdemir'in köpeği ile görüntüsü

Bayram Gökdemir'in açıklamaları

Evinin görüntüsü "Şekerci Bayram" arkadaşının başbakan olmasının gururunu yaşıyor

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine bağlı Abdalhasan köyünde yaşayan Bayram Gökdemir, lise arkadaşı Binali Yıldırım'ın Başbakan olmasının sevincini yaşıyor

Başbakan Binali Yıldırım'ın lise arkadaşı, Kastamonu'da bir köyde yaşayan Bayram Gökdemir, arkadaşlarının Başbakan olmasından gurur duyduğunu söyledi.

Taşköprü ilçesine bağlı Abdalhasan köyünde yaşayan Bayram Gökdemir, arkadaşının Başbakan olmasından dolayı ayrı bir sevinç yaşıyor. Liseyi 1970'li yıllarda İstanbul'da okuyan Gökdemir, bakanken Ankara'da ziyaret edemediği Binali Yıldırım'ı başbakanken ziyaret etmek istiyor.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Gökdemir, Başbakan Binali Yıldırım ile 1970'li yıllarda o zamanki adı Beyoğlu Ticaret Meslek Lisesi olan Kasımpaşa Lisesi'nde birlikte okuduklarını dile getirerek, kendisiyle gurur duyduğunu söyledi.

Başbakan Yıldırım'ın başarılı ve çok sakin bir öğrenci olduğunu vurgulayan Gökdemir, şöyle konuştu:

"Başbakan Yıldırım ile 50 yıla yaklaşan arkadaşlığımız var. Lisede beraber okuduk. İyi bir insandı, başarılıydı. Çok dürüst, şimdiki gibi çok sakin birisiydi. Sınıftaki öğrenci sayımız zaten çok azdı, herkes birbirini iyi tanırdı. Kendisinin dersleri de iyiydi. En son Ilgaz Tüneli'ni denetlemeye gelmişti, orada görüşmüştük. Şimdi başbakanlık nasip oldu. Bakanlık sürecinde Ankara'ya gidip ziyaret edemedik ama Allah nasip ederse başbakanlık döneminde gideceğiz. Yeni makamı hayırlı, uğurlu olsun. Başarı dileriz. Gurur duyuyoruz kendisiyle. Bir arkadaşımızın bu makama gelmesi gurur verici bir şey. Çok sevinçliyiz. Vatan için hayırlı olsun."

Gökdemir, bir ara şeker ve helva işiyle uğraştığı için Başbakan Yıldırım'ın kendisine "Şekerci Bayram" diye hitap ettiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Binali Yıldırım Kastamonu Taşköprü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title