Haberler

Şekerbank Taş'den Açıklama

Şekerbank, basın yayın organlarında yayınlanan ve Kazkommertsbank'ın sahibi olduğu Şekerbank hisselerini muhtelif isimlerdeki yatırımcılara satmak üzere görüşmelerde bulunduğuna ilişkin haberlerin banka açıklaması dışında olduğunu bildirdi.

Şekerbank, basın yayın organlarında yayınlanan ve Kazkommertsbank'ın sahibi olduğu Şekerbank hisselerini muhtelif isimlerdeki yatırımcılara satmak üzere görüşmelerde bulunduğuna ilişkin haberlerin banka açıklaması dışında olduğunu bildirdi.

Şekerbank TAŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, Kazkommertsbank JSC'nin, Şekerbank TAŞ'nin sermayesinde sahip olduğu ve olacağı payların yeni bir stratejik yatırımcıya satılması konusunda, Şekerbank TAŞ Personeli Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı ile yaptığı anlaşmanın 31 Aralık 2015 tarihinde KAP'ta duyurulduğu anımsatıldı.

Açıklamada, "Basın yayın organlarında yayınlanan ve Kazkommertsbank'ın sahibi olduğu Şekerbank hisselerini muhtelif isimlerdeki yatırımcılara satmak üzere görüşmelerde bulunduğuna ilişkin haberler Bankamız açıklaması dışında olup; yukarıda belirtilen dışında kamuya açıklanmamış bir husus bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Şekerbank Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title