Haberler

Şekerbank Genel Müdürü Yıldız'dan Bektaş'a Ziyaret

Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız, Çorum Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız, Çorum Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Karadeniz Bölge Müdürü Namık Kemal Ergenoğlu ile Çorum Şube Müdürü Özlem Kavakçı Taç'ın da hazır bulunduğu ziyarette Yıldız, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bektaş ile görüştü.

Çorum'a ikinci bir şube açmak istediklerini dile getiren genel müdür Yıldız, Çorumlu sanayici, esnaf ve çiftçiler başta olmak üzere tüm Çorum halkına hizmet vermek, çözüm ortağı olmak amacıyla çalıştıklarını söyledi. Yıldız, daha sonra bankanın işletmeler ve tarım sektörüne verdiği destekler hakkında borsa yöneticilerine bilgi verdi.

1988 yılında kurulan Çorum Ticaret Borsası'nın kısa sürede kurumsallaşmasını sağlayarak modern bir komplekse kavuştuğunu hatırlatan Borsa Başkanı Ali Bektaş, Çorum Ticaret Borsası'nın bölgesinde bilinen ve tanınan büyük bir borsa olduğunu belirtti. Çorum Ticaret Borsası'nın bölgenin en iyi borsalarından biri olduğunun ifade eden Bektaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şekerbank yöneticilerine teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halit Yıldız Ali Bektaş Şekerbank Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title