Haberler

Şekerbank'a İki Yeni Genel Müdür Yardımcısı

Şekerbank Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine Murat Sabaz ve Aybala Şimşek atandı.

Şekerbank Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine Murat Sabaz ve Aybala Şimşek atandı.

Şekerbank'tan yapılan açıklamaya göre, Murat Sabaz KOBİ ve Tarım Bankacılığı Pazarlama'dan, Aybala Şimşek ise Strateji ve Kurumsal İletişim'den sorumlu olacak. Servet Taze'nin iki ay önce Şekerbank Genel Müdürü olmasının ardından bankanın üst yönetiminde gerçekleştirilen söz konusu atamalarla odak stratejinin daha net uygulanması hedefleniyor.

Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Murat Sabaz, bankanın odak müşteri segmentleri olarak belirlediği çiftçi, esnaf, küçük işletme ve KOBİ'lerin pazarlamasından sorumlu olacak. Banka, stratejisinin odağını oluşturan söz konusu segmentleri tek çatı altında toplayarak kuruluş misyonu olan tarım bankacılığında ve yüzde 66'sı Anadolu'da bulunan yaygın şube ağı sayesinde önemli müşteri tabanına sahip olduğu işletme-KOBİ segmentlerinde büyümeyi hedefliyor.

Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Aybala Şimşek ise, Strateji ve Koordinasyon, Süreç Geliştirme, Organizasyon ve Müşteri Deneyimi Yönetimi, Sürdürülebilir Kalkınma Bankacılığı, Mikro Finansman Kredileri, Reklam ve Medya Planlama ile Kurumsal İletişim'den sorumlu olacak.

Kaynak: AA / Güncel

Şekerbank Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title