Haberler

Şeker Yaz Kursu Boks Branşına Bayanlarda Büyük İlgi

Milli boksör Nagihan Bayer’in anısını yaşatmak için Boğazlıyan’da bayanlar, Şeker yaz kurslarının boks branşına yoğun ilgi gösterdi.

Milli boksör Nagihan Bayer'in anısını yaşatmak için Boğazlıyan'da bayanlar, Şeker yaz kurslarının boks branşına yoğun ilgi gösterdi.

Kayseri Şeker ve Boğazlıyan Şeker Spor Kulübü tarafından Kayseri ve Boğazlıyan'da boks. futbol, branşları yanı sıra Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinin de verildiği yaz kurslarına Boğazlıyan'da 142 öğrenci katıldı. Şeker yaz kurslarının Boğazlıyan'daki açılışına Kaymakam İhsan Erdurucan, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, Yönetim Kurulu Üyelerinden Harun Halıcı, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyelerinden Niğmetullah Sevim, emniyet müdürü, gençlik ve spor müdürü, milli eğitim müdürü, müftü, nüfus müdürü, vergi dairesi müdürü Boğazlıyan Şeker Fabrikası'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bilal Karaköse, Boğazlıyan Şeker Spor Kulüp Başkanı ve Ziraat Müdürü Hulusi Yüksel, Şeker-İş Sendikası temsilcileri ve diğer yetkililerin de katılımıyla İlçe Stadyumu'nda yapıldı. Özellikle Boğazlıyan yaz kurslarında boks branşına bayanların ilgisinin artma sebebinin,11 yaşında boksa başlayıp kısa sürede milli boks takımına seçilen Boğazlıyanlı Merhum Nagihan Bayer'e olan sevgiden kaynaklandığı belirtildi.

Açılış tören sonrasında yaz kurslarına katılan tüm öğrencilere Kayseri Şeker ve Boğazlıyan Şeker adına spor kıyafetleri hediye edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Şeker Boğazlıyan Bayer Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title