Haberler

Şeker Sofrasının İlk Konukları Kayseri Şeker Çalışanları ile Yöneticiler Oldu

Kayseri Şeker tarafından Ramazan ayı içerisinde 12 Bölgedeki, çiftçiler ve çalışanların katılımıyla yapılan Büyük Şeker Sofrasının ilk misafirleri Fabrika çalışanları ve yöneticileri oldu.

Kayseri Şeker tarafından Ramazan ayı içerisinde 12 Bölgedeki, çiftçiler ve çalışanların katılımıyla yapılan Büyük Şeker Sofrasının ilk misafirleri Fabrika çalışanları ve yöneticileri oldu.

Kayseri Şeker göl sosyal tesislerinde kurulan Şeker sofrasına Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri, İlhan Argun, Nizamettin Çatak, Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Güntay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyelerinden Hurşit Dede, Abdulkadir Güneş, Halis Lektemur, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Kooperatif Müdürü: İsmet Aksoy, İştiraklerin yöneticileri, Bölge Müdürleri, Şeker-İş Şube Başkanı İsmail Yücer, Birim Müdürleri ve çalışanlardan yaklaşık bin kişi katıldı.

İftar programı sonrasında konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; Kayseri Şeker'in İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde 97. sırada yer almasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu başarıda her kademede çalışanların, çiftçilerin ve yöneticilerin katkılarının olduğunu belirtti.

Başkan Akay; İstanbul Sanayi odasının değerlendirmesinin üretimden yapılan satışlara göre belirlendiğini, karlılık değerlendirmesinde ise 500 şirket arasında Kayseri Şeker'in 38. sırada olduğuna dikkat çekerek asıl başarı buradadır. Bizim üretimimiz 311 bin ton yani Şeker Kurumu'nun bize vermiş olduğu kadar üretim üzerinden yapmış olduğumuz satışlara göre ciromuz oluşuyor. Kayseri şeker, bu sene satışlardan 888 milyon TL ciro elde ederek tarihi rekor kırmıştır. Aslında bizim kotamız daha fazla olsa daha fazla üretir daha fazla ciro elde ederdik. 2008 yılında 75 bin tonluk şeker kotasının iade edilmesi, bugün fazla ciro yapamamanın en büyük nedenidir dedi.

Kayseri Şeker Sofrasına her yıl artan ilgi ve Büyük Kayseri Şeker ailesinin her geçen gün daha da büyümesinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Akay, Şeker sofrasına renk katan çocuklarla tek tek ilgilenerek çeşitli hediyeler dağıttı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Şeker Hüseyin Akay Çatak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title