Haberler

Şeker Çocuklar" El Emeklerini Sergiledi

Eyüp Belediyesi Şeker Hayat Özel Çocuklar İş Okulu ile Engelliler Sürekli Eğitim Rehberlik Merkezi öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları el emeği ürünleri düzenledikleri kermesle satışa sundu.

Eyüp Belediyesi Şeker Hayat Özel Çocuklar İş Okulu ile Engelliler Sürekli Eğitim Rehberlik Merkezi öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları el emeği ürünleri düzenledikleri kermesle satışa sundu. Kermesin açılışını yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Emeği geçen özel çocuklarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Eyüp Belediyesi'nin dezavantajlı grupların sosyal hayata kazandırılması için hayata geçirdiği Şeker Hayat Özel Çocuklar İş Okulu'na kayıtlı 109 öğrenci, yıl boyunca okulda yaptıkları el sanatları, hediyelik eşya, nikah şekeri, ev tekstili gibi ürünleri düzenledikleri kermeste sergiledi. Eyüp Belediyesi tarafından yakın zamanda açılışı yapılacak olan Engelliler Sürekli Eğitim Rehberlik Merkezi (ESER) projesi kapsamında eğitimlerini sürdüren özel öğrenciler de bu kermeste ürettikleri ürünleri sergiledi. Kermeste sergilenen ürünler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Kermesin açılışında konuşan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Ben geçen sene de burada bir kermes açılışına gelmiştim. O zaman da keyifli güzel anlar yaşamıştık. Bu sene daha zengin, daha yoğun katılımlı bir kermes görüyorum ve mutluyum. Şeker Hayat projemiz ve içindeki tüm faaliyetlerimiz devam edecek. Şimdi inşallah Eser projemizi de bir iki ay sonra faaliyete geçireceğiz. Çırçır'daki iş okulumuz da inşallah birkaç ay sonra açılacak. Buradaki kardeşlerimizin hayata tutunmaları anlamında, onların ve yakınlarının da mutlu olmaları anlamında bu proje önemli bir proje. Bunları inşallah daha da geliştireceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Aydın, "Şuanda şu zamana kadar fark etmediğimiz evet bu da varmış diyebileceğimiz sorunlar da var. Onları da arkadaşlarımız titizlikle sizlerle istişare etmek kaydıyla çalışacağız. Bu alanlarda çalışmamız bizim boynumuzun borcudur. Hepimiz bu süreçleri, bu olayları yaşamak durumundayız. Sizler yakınları olarak, bizler de belediye olarak bu konudaki tavrımız bizim imtihanımızdır. Biz hadiseye böyle bakıyoruz. İnşallah Allah bizim bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmamıza yardımcı olur. Kermesimizin hayırlar ve bereketler getirmesini diliyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Remzi Aydın Eyüp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title