Haberler

Seka Devlet Hastanesi Çalışanları Gez-gör ile Kenti Tanıdı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Gez-Gör Kocaeli” programı kapsamında Seka Devlet Hastanesi çalışanlarını misafir etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, "Gez-Gör Kocaeli" programı kapsamında Seka Devlet Hastanesi çalışanlarını misafir etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, "Gez-Gör Kocaeli" programı kapsamında hafta sonu Seka Devlet Hastanesi'nin hemşire ve sağlık çalışanlarını misafir etti. Seka Devlet Hastanesi çalışanları, Gez-Gör Kocaeli ile kenti daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kenti tanıma programları kapsamında gerçekleştirilen Gez-Gör Kocaeli programı, Seka Devlet Hastanesi çalışanlarının Seka Park Otel'de kahvaltısı ile başladı. Pazar kahvaltılarını yapan grup daha sonra Seka Film Platosu'nu ziyaret ederek dizi çekiminde kullanılan alanı inceleme fırsatı buldu. Grup, Seka Film Platosu'nda yapılan İstiklal Caddesi ve Osmanlı sokağında bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gez-Gör Kocaeli programı kapsamında gezisini sürdüren Seka Devlet Hastanesi çalışanları gezi kapsamında Seka Kültür Alanı'nda yer alan Mevlevi Evi'ni ziyaret etti. Gez-Gör Kocaeli ile Kocaeli turunu sürdüren grup, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Selim Sırrıpaşa Konağı'nı ziyaret etti. Daha sonra Gebze'ye hareket eden grup, Eskihisar sahilinde serbest zamanda vakit geçirdikten sonra Osman Hamdi Bey Müzesi'ni ziyaret ederek, Gez-Gör Kocaeli turunu tamamladı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title