Haberler

Şehzadeler'de İlahi Gecesi

Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında tasavvuf müziğinin ünlü ismi Eşref Ziya Terzi, Manisalılara konser verdi.

Her akşam farklı bir etkinlikle Ramazan gecelerine renk katan Şehzadeler Belediyesi, genç-yaşlı her kesime unutulmaz bir Ramazan yaşatıyor. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen ilk etkinlikte, "O Ses Çocuk" yarışması düzenledi. Çocuklar muhteşem sahne performanslarıyla kendilerine hayran bıraktı. Programların ikinci bölümünde tasavvuf müziğinin ünlü ismi Eşref Ziya Terzi sahne aldı. Başkan Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kavas ve Ali Özyiğit, Özel Kalem Müdürü Bilal Demir ve çok sayıda vatandaş sanatçıyı büyük bir ilgiyle dinledi. Konser sonunda sanatçıya çiçek takdim eden Başkan Çelik, "Milyonların gönlünde taht kuran değerli sanatçımızı Şehzadeler şehrinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün bu ülkenin insanlarına zulmü reva görenler bugün kayboldular. Hamdolsun Eşref Ziya Terzi meydanlarda, o gün varlığına tahammül edilmeyen biz, bugün belediye başkanı olarak çok değerli sanatçımızı burada misafir edebiliyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Eşref Ziya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title