Haberler

Şehzadeler Belediyesi Ramazan'a Hazır

Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri programı açıklandı.

Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri programı açıklandı. Hem çocuklara hem de büyüklere yönelik dolu dolu bir ramazan programı hazırladıklarını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, etkinliklerin bir ay boyunca Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirileceğini söyledi. Başkan Çelik, ramazan ayı boyunca her gün 400 kişilik iftar sofrası kurulacağını da sözlerine ekledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıya Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ulus Kotluca, Süleyman Çoban, Jülide Çakır, Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi, Basın Danışmanı Bilal Demir de katıldı. Ramazan etkinlikleri hakkında basını ve kamuoyunu bilgilendiren Başkan Çelik, tüm Manisalıları bir ay boyunca düzenlenecek etkinliklere davet etti. Dolu dolu bir ramazan programı hazırladıklarını ifade eden Başkan Çelik, "Ramazan ayını inşallah ruhuna uygun, geçmişe uygun dolu dolu yaşayacağız. 30 gün boyunca etkinliklerimiz olacak. Cumhuriyet Meydanı'nda her gün 400 kişilik bir iftar soframız olacak. Bu sofralarımızın kurulmasında MÜSİAD ciddi katkılar sağlıyor. Programlarımız iki etap halinde gerçekleştirilecek. Bunlardan birisi 21: 30 gibi başlayıp, geç saatlere kadar devam edecek olan, genellikle de çocuklara yönelik tiyatral gösteriler olacak. İkinci etapta 23: 30 gibi teravih programı şeklinde başlayacak. Türk tasavvuf müziği sanatçılarımız sahne alacak. Kur'an ziyafetleri, mehteran gösterileri olacak. Dolu dolu bir ramazan programı yaşatmış olacağız. Bunun dışında bazı mahallelerimiz de iftar yemekleri organize edeceğiz. Ramazanın ruhuna uygun bir şekilde, teravih vaktinde hiçbir etkinlik yapmayacağız. Yöresel kıyafet giyen arkadaşlarımız tarafından, teravih çıkışı şıra ikramımız olacak. Cumhuriyet Meydanı'nda kitap stantlarımız olacak" dedi. Ayrıca 11 Temmuz Cuma akşamı Nurlupınar Parkı'nda Aşıklar Şöleni düzenleneceği belirtildi.

BAYRAMDA UĞUR IŞILAK SAHNE ALACAK

Ramazan ayı boyunca tasavvuf müziği yapan tanınmış yerel sanatçıların sahne alacağını belirten Başkan Çelik, bayramın ikinci günü ise ünlü sanatçı Uğur Işılak'ın halk konseri vereceğini duyurdu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Tasavvuf müziği yapan Mustafa Demirci, Ömer Karaoğlu gibi tanınmış yerel sanatçılarımız sahne alacak. Yazarımız Bahadır Yenişehirlioğlu ve CBÜ Prof. Dr. Mehmet Çelik ile söyleşimiz olacak. Mustafa Caymaz, Aburrahman Ölü, Rahmi Olcay gibi bilinen tanınan sanatçılar gelecek. Talha Bora Öge de Manisalı hemşehrilerimiz ile bulaşacak. Meydanımız sahura kadar açık olacak. Ramazan gecelerimiz şenlikli bir şekilde ihya edilmiş olacak. Rabbim Ramazanı layıkıyla ihya etmeyi ve bayrama kavuşmayı nasip etsin. Bayramın ikinci günü akşamı da yine Cumhuriyet Meydanı'nda Uğur Işılak halk konserimiz olacak. Manisalı vatandaşlarımızı konserimize ve diğer tüm etkinliklerimize davet ediyoruz" dedi. Başkan Çelik, ramazan ayında iftar vermek isteyen hayırseverlerin hayırlarını, vatandaşlara ulaştırabileceklerini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Ömer Faruk Çelik Uğur Işılak Ulus Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title