Haberler

Şehrin Trafiğine 24 Saat Kesintisiz Denetim Yapılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir trafiğine etkin denetim getirme hedefiyle birçok noktaya ihlal tespit kameralarını konuşlandırdı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, şehrin trafiğini 24 saat kesintisiz izlediklerini belirtti. Pistil açıklamalarının devamında, "İhlal tespit kameraları şehrin muhtelif bölgelerine kurmuş bulunuyoruz. Karşımıza şöyle bir tablo çıkıyor: şerit ve kaldırım üzeri park ihlali, trafiği olumsuz etkiliyor. Yaya geçişleri de bu durumdan olumsuz etkileniyor. Sinyalizasyon bölgelerinde durak harici indi bindi yapan dolmuş, minibüs ve diğer vasıtalar kazalara sebep olabilecek tehlikeli durumlar oluşturuyorlar. Hiç uygun bulamayacağımız görüntüler de ortaya çıkabiliyor. Bu durum kuralsızlığı adeta bir kural haline getirip, sürücüler arasında yanlışın yaygınlaşmasını sağlayabiliyor.

İşte burada devreye biz girmek durumundayız. Trafik yönetimine etkin bir denetim getirdik. Tabi vatandaşlarımız bu denetimden daha fazla haberdar oldukça yapılan ihlallerdeki oran da düşecek. Kameradan yapılan tüm tespitler cezaya dönüşüyor. Kuralsızlıklar için yasalarda belirtilen hükümler çerçevesinde cezai yaptırımlar uygulanıyor. Biz bu konuda ilgili durak başkanları ve ortaklar ile görüşmelerimizi yaptık. Kendilerine gerekli tüm bilgileri verdik.Bu sistemin trafik akışını daha kontrollü hale getireceği muhakkaktır. Ben buradan sizin aracılığınızla bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum; istisnasız tüm vatandaşlarımızı ihlaller konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Şehrin trafiğini 24 saat kesintisiz izliyoruz. Herhangi bir mağduriyet yaşanmasını istemiyoruz. İlerleyen süreçte başlatacağımız TEDES projesiyle de il genelinde 51 adet sabit ve bir adet araç üzeri olmak üzere yeni sistemleri devreye alacağız. Halihazırda etkin olan denetimin daha da etkin bir hale geleceğini ifade edebiliriz. Bu yüzden tüm vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title