Haberler

Şehrin Karmaşasından Sıkılınca Kendini Doğal Yaşama Adadı

Aydın’da doğup büyüyen ve Marmara Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Bölümünü Birincilikle bitiren 33 yaşındaki Nehrin Gündoğan, büyükşehirlerin karmaşasından ve doğallıktan uzak yaşantısından bıkınca kendisini doğal yaşama adadı.

Aydın'da doğup büyüyen ve Marmara Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Bölümünü Birincilikle bitiren 33 yaşındaki Nehrin Gündoğan, büyükşehirlerin karmaşasından ve doğallıktan uzak yaşantısından bıkınca kendisini doğal yaşama adadı. İyi bir kariyere ve işe sahip olmasına rağmen hormonlu hayata dayanamayan Nehrin Gündoğan, İstanbul'dan memleketi Aydın Yenipazar'a taşınıp yeni nesli bilinçlendirmek için doğal yaşam ve bilinçli tüketim atölyeleri kurdu. Bir yandan üretim yapıp diğer yandan da çalışmalarını internet aracılığı ile tanıtan Nehrin Gündoğan'a başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Zafer Savcı teşekkür etti.

"BÜYÜKŞEHİR VE HAZIR GIDALARA ÖZENMEYİN"

Aydın'ın sakin şehri Yenipazar'da 1982 yılında dünyaya geldiğini ve pek çok çocuk gibi kendisinin de büyükşehirlere ve sürekli televizyonlarda reklamı yapılan hazır ve bol katkılı gıdalara bir zamanlar özendiğini belirten Nehrin Gündoğan, "Bir zamanlar hayalini kurduğum uluslararası İlişkiler bölümünü birincilikle tamamlayıp Marmara Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Para Yönetimi master programını bitirdim. Pek çok kişinin özenerek baktığı İstanbul yaşantısını geride bırakıp memleketim olan Sakin Şehir Yenipazar'a yerleştim. İnsanoğlu'nun yaşamında en önemli şey sağlık huzur ve mutluluk. Ancak her şeyin başı sağlık. Bunun yolu da sağlıklı beslenmeden geçiyor. Gelişen teknoloji maalesef her alanda insanlığın faydasına olmadı. Gıdalarımızı bile kendi kendimize zehir haline getirdik. Bu da insanların sağlığını kaybetmesine, sağlığı kaybolan insanların ise mutsuzluğuna neden oldu. Bu nedenle kendi memleketimde daha doğal yaşamak için büyükşehirden geri geldim. Ege Home Made'i kurdum. Amacımız dalından kavanoza yüzde 100 ev yapımı ürünlerimizi tamamen doğal haliyle bilinçli tüketiciye ulaştırmak ve yeni nesli bilinçlendirmek" dedi.

"KULLANILAN ÜRÜNLERİN TOHUMLARI BİLE YERLİ"

Dalından kavanoza ya da sofraya tamamen doğal ürünleri işlerken, gıda maddesi olarak kullanılan her şeyin tohumunun bile yerli olmasına büyük özen gösterdiğini belirten Nehrin Gündoğan, bir yandan doğal gıdalar üretirken diğer yandan hemcinslerine iş veriyor hem de Yenipazar'ın tanıtımını yapıyor. Zeytinyağından, turunç reçeline kadar üretim yaptıkları her şeyin yüzde 100 doğal yöntemlerle yapıldığını belirten Gündoğan, "Yerli tohumla doğal yöntemlerle evrimini tamamlamış sebze ve meyvelerden katkı ve koruyucu madde olmaksızın tamamen doğal ürünler elde ediyoruz. Tüm bunları anneannelerimizin büyüklerinden öğrendikleri geleneksel tariflerle günümüzde uygulayıp geleceğimize taşımaktayız. Sağlıklı bir nesil için üretiyoruz. Doğal yaşam için doğal olanı tercih ediyoruz" diyerek sağlıklı olmak isteyen herkesin doğal yaşamasını tavsiye etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmara Üniversitesi Yenipazar Gündoğan Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title