Haberler

Şehrin Işıkları İsimli Fotoğraf Sergisi İznik'te

Güncelleme:

UEDAŞ tarafından İznik'te Şehrin Işıkları isimli fotoğraf sergisinin açılış kurdelesini Kaymakam Pehlivan, Başkan Sargın ve UEDAŞ Genel Müdürü Efe birlikte kesti.

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) tarafından "Şehrin Işıkları" temasıyla Türkiye çapında bu yıl 4.sü düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde sona eren fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar İzniklilerin beğenisine sunuldu.
Sosyal etkinlik faaliyetleri kapsamında düzenlenen sergi yüzlerce fotoğrafçının gönderdiği 1800 adet fotoğraf arasından seçildi. Dereceye giren birbirinden güzel ilk 50 fotoğraf, İznik 1. Murat Hamamı Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergide fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu.Serginin 12 Mart 2017 tarihine kadar açık kalacağı bildirildi.

Serginin açılışına İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Fırat Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın, Garnizon Komutanı Binbaşı Fırat Toprak, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, CHP İlçe Başkanı Ayan Özer, Bursa Büyükşehir Belediyesi İznik Koordinatörü Serkan Acar, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, İznik İşletme Koordinatörü Hüseyin Karakaş, Orhangazi İşletme Müdürü Metin Erkan ve çok sayıda fotoğraf sever katıldı.

Fotoğraf yarışmasını geleneksel hale getireceklerini hatırlatan Mesut Efe, sergiyi Bursa'dan sonra Ankara ve firmanın hizmet bölgesi olan Balıkesir, Çanakkale, Yalova'daki sanatseverlerle buluşturacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Sargın Uludağ İznik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title