Haberler

Şehreküstü Konaklarındaki İftarlara Yoğun İlgi

Şahinbey Belediyesi her gün 2 bin kişiye iftar yemeği veriyor.

Şahinbey Belediyesi her gün 2 bin kişiye iftar yemeği veriyor.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Şehreküstü Konakları'nda Şahinbey Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan bağışlarla 30 gün boyunca açık olacak olan iftar sofrasından 60 bin kişi faydalanacak.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun da katıldığı iftar yemeklerinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyor.

Vatandaşlar verilen yemeklerden ve sağlanan maneviyat yüklü ortamdan memnun olduklarını belirterek, yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduklarını bildirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan ayında birlik ve beraberliğe dikkat çekmek ve manevi değerlerin paylaşınca artacağını ortaya koymak istediklerini belirterek, "Hayırsever iş adamlarımızda yemeklere sponsor olarak hayır duaları alıyor. İftar sonrasında da vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını dinliyoruz. Ramazan boyunca iftar yemeğimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Şahinbey Belediyesi Şehreküstü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title