Haberler

Şehreküstü Konaklarındaki İftarlara Yoğun İlgi

Şahinbey Belediyesi Şahinbey İlçesinin en eski semtlerinden olan Yazıcık Mahallesi’nde bulunan Şehreküstü Konaklarında her gün 2 bin kişiye iftar yemeği vermeye devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi Şahinbey İlçesinin en eski semtlerinden olan Yazıcık Mahallesi'nde bulunan Şehreküstü Konaklarında her gün 2 bin kişiye iftar yemeği vermeye devam ediyor.

Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında birlik ve beraberliğe dikkat çekmek ve manevi değerlerin paylaşınca artacağını ortayla koymak isteyen Şahinbey Belediyesi Şehreküstü Konakları'nda her gün 2 bin kişiye iftar yemeği veriyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak hazırlanan iftar sofrası bu yıl Şehreküstü Konaklarına kuruldu. Ramazan'ın ilk gününden itibaren vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinden günle 2 bin kişi faydalanıyor. Şahinbey Belediyesi ve hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan bağışlarla 30 gün boyunca açık olacak olan iftar sofrasından, toplamda 60 bin kişi faydalanacak.

Şahinbey Belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun da katıldığı iftar yemeklerinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyor. Vatandaşlar verilen yemeklerden ve sağlanan maneviyat yüklü ortamdan memnun olduklarını ifade ederek, yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduklarını söylediler.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında birlik ve beraberliğe dikkat çekmek ve manevi değerlerin paylaşınca artacağını ortayla koymak istediklerini söyleyerek, "Manevi değerleri yüksek olduğu bu aylarda Şehreküstü Konaklarımızda günlük 2 bin kişiye iftar yemeği veriyoruz. Hayırsever işadamlarımız da yemeklere sponsor olarak hayır duaları alıyor. İftar sonrasında da vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını dinliyoruz. Ramazan boyunca iftar yemeğimiz devam edecek" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Şehreküstü Yazıcık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title