Haberler

Şehitlerin Adı, Tomarza'da Yaşayacak

Kayseri'nin Tomarza İlçesi Belediye Başkanı Fahrettin Işık, 13 Mayıs Cuma günü Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde teröristlerle girdikleri çatışmada şehit olan Tomarzalı Piyade Uzman Çavuşlar Nazmi Kapucu ve İbrahim Akarsu'nun isimlerinin, ilçedeki sokak ve caddelere verileceğini söyledi.

Kayseri'nin Tomarza İlçesi Belediye Başkanı Fahrettin Işık, 13 Mayıs Cuma günü Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde teröristlerle girdikleri çatışmada şehit olan Tomarzalı Piyade Uzman Çavuşlar Nazmi Kapucu ve İbrahim Akarsu'nun isimlerinin, ilçedeki sokak ve caddelere verileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Işık, Çukurca İlçesi'nin kırsal kesiminde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan iki Tomarzalı askerden şehit Piyade Uzman Çavuş Nazmi Kapucu'nun cenazesinin ilçe mezarlığı, diğer şehit Piyade Uzman Çavuş İbrahim Akarsu'nun ise il merkezindeki şehitlikte toprağa verildiğini bildirdi. Fahrettin Işık, şöyle dedi:

"Bir kez daha terör örgütünü lanetliyor ve en kınıyorum. Ülkemizde huzur, birlik ve beraberliği bozmaya yönelik teröristlerin hiçbir girişimi amacına ulaşamayacaktır. Bu saldırılar terörle mücadele azmimizi kesintiye uğratmayacaktır. Vatanımızı bölmeye ve şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan hainlere karşı kahraman Mehmetçiğimiz ve emniyet güçlerimiz canları pahasına mücadele vermektedir. Bizlere düşen görev ise bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp, teröre karşı tek yumruk olarak dimdik ayakta durmaktır. Tomarzalı şehitlerimiz Nazmi Kapucu ve İbrahim Akarsu başta olmak üzere vatanları uğrunda şahadet şerbetini içerek şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Tomarzalı şehitlerimizin isimlerinin ilçemizin sokağında veya caddesinde ömür boyu yaşaması için gerekli talimatları verdim. Çalışmalar tamamlandığında, bunu kamuoyu ile paylaşacağız ve hangi cadde ya da sokağa şehitlerimizin isminin verildiğini açıklayacağız."

- Tomarzakayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fahrettin Işık Kayseri Çukurca Tomarza Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title