Haberler

Şehitlerimizi Uğurluyoruz - Şehit Kenan Döngel Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kayseri'deki terör saldırısında şehit olan İstihkam Er Kenan Döngel, memleketi Sinop'un Erfelek ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Döngel'in naaşı Erfelek Devlet Hastanesi morgundan alınarak tekbirler eşliğinde Erfelek Musa Can Meydanı'na getirildi. Cenazenin meydana getirilişi sırasında vatandaşlar Türk bayrakları açarak, terör örgütü PKK aleyhine sloganlar attı.

Şehidin annesi Şehime ve 4 yaşındaki kız kardeşi Livanur Döngel, burada Döngel'in tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Baba Özcan ile kardeşi Mertcan Döngel ise başsağlığı dileklerini kabul etti. Bu arada İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Berkay Akbaş'ın babası Salim Akbaş da cenazeye katılarak ailenin acısını paylaştı.

Erfelek Belediyesi tarafından Türk bayraklarıyla donatılan meydanda kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omzunda cenaze aracına konulan Döngel'in naaşı Akçasöğüt köyünde toprağa verildi.

Cenazeye, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Vali Hasan İpek, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Maliye Daire Başkanı Tuğgeneral Adnan Baksı, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Jandarma Komutanı Albay Şefaattin Serten, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
title