Haberler

Şehit Polis Emrah Horoz Elazığ'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında şehit olan 3 polisten Emrah Horoz, memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehitlerimizi uğurluyoruz- Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında şehit olan 3 polisten Emrah Horoz, memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı- Şehidin babası Hakan Horoz: "Arkadaşlarına 'ben şehit olacağım' demiş. Melek diye bir polis arkadaşı var, 'Abla, şehitlik mertebesi o kadar büyük ki ben şehit olacağım' demiş"ELAZIĞ (AA) - Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan 3 polisten Emrah Horoz'un cenazesi, memleketi Elazığ'da toprağa verildi.Şehit polis Horoz'un Türk bayrağına sarılı cenazesi, İzzetpaşa Camisi'ne getirildi. Cenaze namazı öncesi, şehidin ağabeyi Abbas Horoz, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Horoz'u yakınları teskin etmeye çalıştı.Oğlunun naaşının başında gözyaşlarına hakim olamayan baba Hakan Horoz'un güçlükle ayakta durduğu gözlendi. - "Şehitlik mertebesi o kadar büyük ki ben şehit olacağım"Cenaze törenine katılan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, şehidin babasına başsağlığı diledi. Uyar'ın bir süre sohbet ettiği baba Hakan Horoz, oğlunun arkadaşlarıyla şehit olmadan önceki bir diyaloğunu anlatarak, "Arkadaşlarına 'ben şehit olacağım' demiş, Melek diye bir polis arkadaşı var, 'Abla, şehitlik mertebesi o kadar büyük ki ben şehit olacağım' demiş" ifadesini kullandı.İzzetpaşa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından polislerin omzunda bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına konulan şehidin naaşı, annesi Şahide Horoz'un isteği üzerine, Sivrice ilçesine bağlı Akbuğday köyündeki aile kabristanı yerine Elazığ merkezdeki Asri Mezarlığı'na defnedildi.Cenaze töreninde, şehidin ailesi ve yakınları ile Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Belediye Başkan Vekili Asım Nazırlı, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, daire amirleri, emniyet personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhane'deki programında önceki gün görev aldıktan sonra Malatya'ya dönmek üzere yola çıkan polisleri taşıyan 3 otobüsten biri, Sivas'ın İmranlı ilçesinde dün gece devrilmişti. Polisler Beşir Kurt, Emrah Horoz ve Fatih Çevik'in şehit olduğu kazada, 40'ı polis 41 kişi yaralanmıştı. .

Kaynak: AA / Güncel

İmranlı Elazığ Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title