Haberler

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Arslan, mesajında, Çanakkale Zaferinin gururunu yaşadıklarını, aynı zamanda şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.

Tüm imkansızlıklar ve zorluklara rağmen, yurdun dört bir yanından gelen genç, yaşlı vatan evlatlarının Çanakkale'de yurdunu koruduğunu vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:

"Çanakkale geçilmez' dedirten bu zafer, tarihin en asil milletinin birlik ve beraberliğinin ne kadar sağlam bir temele dayandığının, tüm imkansızlıklara rağmen vatanı için gerektiğinde canı pahasına neler yapabileceğinin mesajını tüm dünyaya verdiği büyük bir destanın adıdır. Dünya tarihinin akışını, seyrini, milletimizin kaderini değiştiren Çanakkale Zaferi sadece geçmişimizin aziz bir hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün en güçlü ilham kaynaklarından biri olarak da bizlere yol gösterebilecek büyük bir önem ve ruha sahiptir.

Bu duygularla, bu destanı yazan tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla bir kez daha anıyoruz."

Mustafa Kendirli'nin mesajı

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli de mesajında, Çanakkale'de eşsiz bir kahramanlık destanı yazılarak zafer elde edildiğini, ecdadın bu zaferi tarih sayfalarına altın harflerle yazdırdığını belirtti.

Türk Milletinin, Çanakkale'de vatan toprağı söz konusu olduğunda karşısında hiçbir gücün duramayacağı mesajını en açık şekilde verdiğini vurgulayan Kendirli, mesajında şunlara yer verdi:

"Etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun vatanı için savaşan ve bugün Çanakkale'de omuz omuza yatan, vatan ve millet sevgisinin, birlik ve beraberliğin ölümsüz anıtı olan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığı, kutsal değerleri, vatan topraklarında şanlı bayrağımızın dalgalanması için vatana hizmet aşkıyla canlarını feda etmişlerdir. Onların vatan ve millet için yaptığı bu fedakarlığın değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Bu duygu ve düşüncelerle bugünlere ulaşmamızı sağlayan vatan uğruna canlarını feda eden ve milletimizin gönlünde yatan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle,minnetle ve saygıyla anıyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kendirli Mikail Arslan Kırşehir AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title