Haberler

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

Sivas'ın Suşehri ve Şarkışla ilçelerinde Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla program düzenlendi.

Sivas'ın Suşehri ve Şarkışla ilçelerinde Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla program düzenlendi.

Suşehri ilçesinde MHP İlçe Başkanlığı tarafından Hükümet Konağı önünde helva dağıtıldı.

MHP İlçe Başkanı Ahmet Turan Çalışır, burada yaptığı konuşmada, Çanakkale savaşının önemine değinerek, "Çanakkale savaşı, laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna giden yolda önemli bir aşama olmuş, bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin temelleri Çanakkale zaferiyle atılmıştır. Çanakkale utançla yaşamak yerine, onurla ölmeyi tercih edenlerin savaşıdır. Bu uğurda canlarını feda eden Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz." dedi.

Programa Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Musa Küçük, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu arada, ilçe müftülüğü personeli tarafından Balhatun Camisi önünde vatandaşlara bulgur çorbası ikram edildi.

Şarkışla

Şarkışla ilçesinde düzenlenen programda da İlçe Ülkü Ocakları Vakfı ilçe temsilciliği vatandaşlara hoşaf dağıttı.

Şarkışla Ülkü Ocakları Başkanı Dursun Yıldırım, "Çanakkale şehitlerini bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz. Şehitlerimiz için hatimler indirdik dualar ettik ve şimdi de hoşaf dağıtıyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Şarkışla Suşehri Sivas Politika Güncel Haberler

title