Haberler

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

ADANA(AA) - Kürkçüler Cezaevinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

ADANA(AA) - Kürkçüler Cezaevinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Şehit Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk Konferans Salonu'nda düzenlenen anma etkinliğine, Vali Mahmut Demirtaş, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Yılmaz, İl Müftüsü Hasan Çınar, ağır ceza mahkemesi başkanları, ceza infaz kurumları izleme kurulu üyeleri, infaz koruma memurları ile hükümlüler katıldı.

Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte, Kur'an-ı Kerim okundu, ilahiler ve Çanakkale Türküsü seslendirildi.

Etkinlikte, Çanakkale Türküsü'ne eşlik eden izleyicilerden bazıları gözyaşlarını tutamadı.

İl Müftüsü Hasan Çınar, burada yaptığı konuşmada, şehitliğin en yüksek mertebe olduğunu söyledi.

Çanakkale savaşlarında dört bir yandan gelen Mehmetçiğin vatan savunması için canını feda ettiğini belirten Çınar, "Bu vatanın toprağı şehitlerin kanlarıyla yoğrulmuştur. Biz bu mücadelenin sahibi ataların evlatlarıyız. Geçmişimize sahip çıkmak, bizi biz yapan değerlerimizi gelecek nesillere taşımak en büyük vazifemizdir." dedi.

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan da Çınar'a teşekkür ederek hükümlülerin çam kozalaklarından yaptığı "Kanatlı Kozalak" ismi verilen kuğu figüründen hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Çınar Kürkçüler Çanakkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title